Problémy s ubytovaním a spolubývajúcimi v Nemecku
Ahojte mám 25 rokov a som žena ktorá dnes pricestovala za prácou do Nemecka a nastali problémy. Najprv ma doprava vysadila na zlej adrese tak som musela zháňať koordinátora aby to napravil, čo sa napokon podarilo dostala som sa na správnu adresu.
Problém je aj vtom že som sama žena na ubytovaní s 5 chlapmi, keď som dnes ráno prišla na ubytovanie tak pili, už o 8 ráno vodku, za celý deň vypili 2 fľaše vodky a niekoľko pív. Zdieľam s nimi aj wc ktoré je staré a špinavé, nefunguje nám teplá voda a wc sa kazí. Dvaja z tých chlapov boli dnes aj v bordeli, som si tým na 100% istá a fajčia aj trávu. Plus v spoločných priestoroch robia neporiadok, musela som za nimi umývať riad lebo bol zarátaný celý stôl.
Čo robiť? Som vystresovaná a nešťastná, moju prvú cestu do Nemecka som si takto nepredstavovala. Som 1300km od domova sama.
Mám zajtra od koordinátora žiadať nové ubytovanie alebo žiadať rovno cestu domov. Sami chlapi mi povedali že lepšie ubytovanie nedostanem len horšie. Poraďte mi prosím čo robiť.
Môj známi vykonával prácu koordinátora pre nemecký trh a som pomerne prekvapená že vás tam takto poslali. Vždy sa snažil vypočuť požiadavky klienta a kľudne hľadal nové ubytovanie aj o 20 večer. Skúste to s nim zajtra prebrať a žiadať o zmenu. Pripadne zmena agentúry cez ktorú máte zamestnanie.
Hrozne fakt,hrozne a izba sa neda vymenit,ze budes sama zena??Na tej ubytovni aspon,na izbe.
@emryn buď by som bola so ženami na ubytovni alebo by som balila rovno kufre.. Neskutočná bezočivosť pracovných agentúr.. Skúšajú čo si môžu dovoliť
@emryn zavolať im a trvať na svojom, veď to je aj nebezpečné , takto žena s toľkými hovadami
Choď domov. Psy problémy za to nestoja, kým by si sa v práci a bývaní dostala na ok úroveň.
Hrozne fakt,hrozne a izba sa neda vymenit,ze budes sama zena??Na tej ubytovni aspon,na izbe.
@anonym_c3fb08 na izbe som sama žena ale spoločné priestory a kúpeľňu s chlapmi zdieľam, na agentúre tvrdili že tu budú aj dve páry ale je tu len jeden a oni sú v osobitnej časti domu oddelený od nás,
V akom meste si? Na tvojom mieste by som si na dnesnu noc zaplatila nejake ine ubytko v okoli (urcite najdes nieco na bookingu, airbnb a pod) a zajtra by som urgentne riesila vymenu byvania.
Išla by som rovno domov. Neriskovala by som, šak to je nebezpečné.
Ještě dnes bych odešla na hotel a žádala jiné ubytování. Pokud by mi nebylo vyhověno, okamžitě si balím kufry a jedu domů.

@emryn a to si tam isla sama zena? alebo sama?kto ti nsiel tu pracu? co tam mas robit?