Qumfrage - skúsenosti
Ahojte, robite niekto s Qumfrage, ake mate skusenosti, je to ok? Vyplacaju? dakujem
@danielka228 ja som ta pocuval a peniaze nevyplatili odpovedaj ty hrdinka teraz
@danielka228 a co sme mali pocuvat,nikoho nevyplatili, a ak teba ano o com silne pochybujem vyved nas z presvedcenia ze je to podvod...
Ani mna nevyplatili a pochybujem ze vobec niekoho vyplatili
@peta339 nemohli pretože komu sa tam nevošiel pay pal email , žiadne číslo účtu nepomože, zo zahraničia sa dá prevod spravit len cez IBAN a to je dlhe číslo vášho účtu,ktoré tam tiež nevojde takže nikoho nevyplatili a nik tu ani nemôže dat nijaký dokaz a ak niekto má,no sem s ním 🙂
Helka107 ja som tam davala paypal email a nie ziadne cislo uctu ako tu spominala vysie neaka pani ktora asi o tom nic nevie ako funguje paypal .A dokoz asi nema nikto lebo sa tu pise ze znamej vyplatili.Ta pani (nejde mi ju oznacit) nrch teraz da dokaz ze ju vyplatili .
Mne tam pay pal email proste nevosiel 🙂
Ja vas nerozumjem troška sa zamislite nad sebou všetky tu riešite len to iste tak ja neviem ja mam taki plat aki som napisala pracujem v tej firme ako som napisala som spolumajitelka tej firmi chcela som vediet vaše nazory nečudujte sa že vas neplatia kaži den si to tu všetci čitame ludi ktori neohovaraju maju .
Ich kann es schwierig für unser Unternehmen voran gehen gemacht haben
Tak pracuješ alebo si spolimajitelka. Ak máš plat 1500,tak niekde je chyba. A najcudnejsie na tom je, že si zalozis konto len na to, aby si objasnila, že ľudia sú tupi,keď nevedia zarobiť...
@kalamitkajane 😀 ach ako sa ja musim zdrzovat v mojom slovniku , to si akoze co napisala? staci zeby nas vyplatili a taku reklamu by ste v zivote nevideli , ty budes danielka 2 alebo tajny agent
@kalamitkajane danielka vsetci tu cakame na dokaz ak zarabas ukaz....
@kalamitkajane Že pracuješ 😀 že spolumajiteľka 😀 keď chceš vystupovať ako niekto iný, najskôr si over fakty. Stránka pochádza z Ukrajiny a tá nemčina je len zásterka, aby asi pôsobili seriózne. A byť tebou, tak sa tu s tou spoluprácou neoháňam, lebo ťa tu ktosi zažaluje za podvod. Stačí pozrieť fakty o tej stránke http://www.scamadviser.com/check-website/qumfra... a hneď je vidno, že to je habaďúra jak kôň. A že si hneď vedela, kedy a kde sa ozvať, čo? Registrácia 18.4.2015 a len 2 príspevky a všetky tu. Čisto duplicitný nick len na tento účel 😉
dobre uz som si ist ze neplatia takze si tvrde co chcete
@peta339 vies, ty mozes mat emailovu adresu dlhu ako chces. A ked ju mas dlhu, tak ti tam jednoducho nevnide. Cize ty si mala stastie, ze mas kratsiu adresu. a ja napr. velmi dobre viem, ako funguje paypal. Mam ho 10 rokov a pouzivam takmer denne. Zijem v Nemecku a vsetko co sa cez internet da platit cez paypal, platim tak.
Ja som tu ale uz davala poznatky ako clovek, co sa zivi IT-pravom, ze ta stranka je fake. Ziaden impresum, ziadny kontakt na majitela stranky, ziadne data na register. Tiez ten co vie perfektne po nemecky, hned zisti, ze je to vsetko blud. Ta ich nemcina je hrozna, nie len pravopisne ale aj stylisticke chyby. Kazdy seriozny majitel stranky, hlavne pravnicka osoba, si da stranku naprogramovat popripade ju programuje aj sam ale bez chyb.
@kalamitkajane no koniec. Nevies ani po slovensky ani po nemecky. Ujo Google fungujeeeee. Ide tiiiiiiiii 😀 😀 😀 😀
ja vas neuražam a je mi jedno ako si zarabate moj problem to neni ja sa mam velmi dobre tak ma to netrapi ja som vam chcela pomoct mohli ste zarabat ale je mi to jedno maja yanni 😀 😀 😀 netrapi mato 🙂 🙂 🙂
1500 eur a mas sa veľmi dobre? Keby si to zdvojnasobila, tak budiz... A aby ti to vynasalo takú sumu, tak musíš mať pod sebou menšie impérium ľudí. A nejasnosti vo svojich výrokoch (ten pseudonemecky výkrik do tmy ani neratam) sa ani neunuvas vysvetliť. Holt, veď aj firma podľa toho vyzerá...
mala som nazbierane uz 350 na vyplatenie a po par dnoch som zistila ze sa nemozem prihlasit do uctu, pise mi ze zle heslo, tak som si dala poslat nove ze som asi zabudla a pisalo mi zas ze moja emailova adresa nie je zaregistrovana...tak tu mam len jednu takze viem ze bola stopercentne spravna...zaujimave ze sa mi to stalo az po nazbierani sumy na vyplatenie...
už dávno som pochopila že je to nezmysel..ale som zvedavá či sa nedá viacerým prihlásit
tak ako je to s vami ostatnymi, da sa vam prihlasit alebo nie? par dni dozadu sa mi to uz nepodarilo, akokeby bol ucet zmazany, ani moju emailovu adresu to nepoznalo
ste vsetci trapny
@danielka228 prečo??
?ja som usilovne zbierala a zrazu sa mi tam zo dňa na deň nedalo prihlasit
@danielka228 a tebe sa ide prihlásiť? lebo mne tiež nie a používam len jeden email tak nie som blbá stále veríš niečomu čo nie je reálne a ten duplicitný nick to bolo trápne...
mne sa ide normalne prihlasit a mam tam aj ten zostatok 356€
@danielka228 napodobne
@johnyk2222 tak ja neviem preco mne to zrazu uz potom neslo a ked som dala ze som zabudla heslo nech mi poslu nove k mojej emailovej adrese tak ze vraj taka nieje registrovana, tak som sa znova zaregistrovala s mojou adresou tou istou a mam tam nula zase, mozno sa s tym budem este bavkat sem tam a uvidim co bude zas neskor, ci sa mi tiez nieco podobne nestane
Mne ssa prihlasit da ale pre zmenu mi ukazuje -1120.5 uz tomu vobec nechapem teraz nech sa vyjadri udajna zamestnankyna KALAMITKAJANE ako je toto mozne
Ano moja pekna mam sa dobre mam rodicou ktori maju svoju vlastnu firmu mam manzela ktory krasne zaraba a jedno sikovne dieta tak ano mam sa dobre a nejako ta to trapi ze mozu bit aj takyto ludia a je ich dost tak nemaj komplexi ok

no eraz ste hrdinky ja som si myslea že vas nevyplatia vidíte keby ste ma počuvali nedopadli by ste zle