Skúsenosti s prácou klientsky pracovník v poisťovníctve
Ahojte,
mate niekto skusenosti s pracou ako klientsky pracovnik ??
AKo to prebieha, co sa ocakavat od tejto pozicie
Asi vas baby sklamem nemusi to byt ibaza prepazkou, kde mate staly plat, ale iba zhananie klientov a ponukanie poistiek, ked mate za kazdu zmluvu stanovenu proviziu a ked neurobite ziadnu zmluvu tak nemate nic...
KOnkretne kooperativa. Ale pani mi povedala, ze to bude poistny poradca a to je uz o niecom uplne inom.. zial...
@simuskamuska momentalne robim kde mam jedne uvazok v komercnej a druhy v zdravtnej, viem ako to funguje 🙂 Lenze robim na call centre, preto som sa pytala na pracu ako klientsky pracovnik.
@catrina_s A u vás sa ti nedá prejsť na klientského pracovníka? Nepáči sa ti práca na call centre? Kooperatívu som čítala ponuku na profesii.
@simuskamuska praca sa mi paci, lenze j chcem prejst z jednej strny republiky, na druhu.. no a tu doma, v PO, kam chcem prejst, nie je volne miesto..

Ťa zaškolia, dostaneš základné informácie o produktoch danej poisťovne, a budeš predávať ich produkty za prepážkou. V tom horšom prípade budeš musieť aktívne oslovovať ľudí - to už nie je pre každého, ale je to zaujímavejšia robota. Nevýhody: musíš ľudom predávať aj pre nich menej výhodné produkty a riešenia, len aby si spĺňala plány ktoré dostávaš, vraj s dobrým šéfom to môže byť okay, ale su tam zvyčajne celkom tlaky na spĺňanie plánov. Ak nie si príliš komunikatívna bude to ťažký oriešok. Ale treba vystúpiť z komfortnej zóny. Držím palce