icon

Skúsenosti s prácou v Lidl. Je to zvládnuteľné?

17. jún 2026

Som pozvaná na pohovor do Lidl a pani na infolinke mi hovoria že robí sa tam všetko kasa vykladanie atď. Prosim vás kto tam prscuje ste spokojné? ... Ja dosť stresujem v každej práci doteraz tak. Dá sa to zvládnuť?

anonym_2ff42d
17. jún 2026

Ano robime vsetko, a nieje to pre každého. V ktorom meste?

mimaapeto
17. jún 2026

ja som sa tam hlásila pred rokmi... a pani na druhej strane linky bola "milá" a hneď mi povedala, že ak mám problém prísť vykladať kamion o 5.00 tak ma rovno značí do databazy ako nevhodnu aj do budúcna 🙄 toť moja skúsenosť cca 9 rokov dozadu

anonym_2ff42d
17. jún 2026
@mimaapeto

ja som sa tam hlásila pred rokmi... a pani na druhej strane linky bola "milá" a hneď mi povedala, že ak mám problém prísť vykladať kamion o 5.00 tak ma rovno značí do databazy ako nevhodnu aj do budúcna 🙄 toť moja skúsenosť cca 9 rokov dozadu

@mimaapeto tak ale to je normalne, zelenina maso musi byt vylozene kym sa otvorí

mimaapeto
17. jún 2026
@anonym_2ff42d

@mimaapeto tak ale to je normalne, zelenina maso musi byt vylozene kym sa otvorí

@anonym_2ff42d ale určite nechodia stále všetci rano na 5.00 ale sú smeny nie?

zuzacka16
17. jún 2026

kedysi dávno som tam robila, ale je to otročina..a áno, chodili sme ráno na 4tu do práce, nie stále, samozrejme že na smeny..no v zmluve som mala pokladník a chodila som aj vykladať, potom utekať na pokladňu, aj piecť, atď..

anonym_2ff42d
17. jún 2026
@mimaapeto

@anonym_2ff42d ale určite nechodia stále všetci rano na 5.00 ale sú smeny nie?

@mimaapeto jasne u nas je zmena od 5 do 13 -14 a v tom čase prichádza poobedna. Lenze ty ak si nechcela robit, ze vôbec od 5, tak sa nedalo. Je to dvojzmenna prevádzka u nas aj 3zmenna. Robíme aj nočné 2x tyzdenne

anonym_6fec69
17. jún 2026

@anonym_autor nie neda sa to zvladnut, vsetci co tam aj roky pracuju to nezvladaju 🤦🏼‍♀️ ale teraz vazne nejdes na ziadnu medicinu, jedine co ti treba v praci v lidli je fyzicka zdatnost kvoli tovaru ak ju mas aspon na priemernej urovni a nie si lemra das to. Zvysok na pokladni ti vsetko urobi priamo pokladna, aj kolko mas vydat ak mas problem s matematikou.

tomecekova
17. jún 2026

@anonym_autor kto chce, tak zvládne.Ale radšej hľadajte niečo iné.

anonym_4ab935
17. jún 2026

U nás zvládajú aj 55+

anonym_9a0a7b
17. jún 2026

Baby mňa zaujíma či sa dá robiť v Lidl aj na skrátený úväzok, alebo len ranné dajme tomu od 7 do 15 hodín a bez víkendov?
Či tam môžu robiť aj mamičky po RD?

tomecekova
17. jún 2026
@anonym_9a0a7b

Baby mňa zaujíma či sa dá robiť v Lidl aj na skrátený úväzok, alebo len ranné dajme tomu od 7 do 15 hodín a bez víkendov?
Či tam môžu robiť aj mamičky po RD?

@anonym_9a0a7b ja čo som robila po RD, tak hlavne víkendy, väčšinou poobedne a nikdy, nikdy sme nešli načas domov Napríklad mala som koncit o 21.00 a končili sme pred polnocou. Tak isto aj ranná smena, keď som mala robiť do 13.00 ale končili sme aj o 15.00-16.00. Vždy sa musela dokončiť práca a tak sa slo domov. Toto sú moje osobné skúsenosti

anonym_2ff42d
17. jún 2026
@tomecekova

@anonym_9a0a7b ja čo som robila po RD, tak hlavne víkendy, väčšinou poobedne a nikdy, nikdy sme nešli načas domov Napríklad mala som koncit o 21.00 a končili sme pred polnocou. Tak isto aj ranná smena, keď som mala robiť do 13.00 ale končili sme aj o 15.00-16.00. Vždy sa musela dokončiť práca a tak sa slo domov. Toto sú moje osobné skúsenosti

@tomecekova teraz to už tak nieje. Naozaj vo výnimočných prípadoch aj to sa ma pýtajú ci sa mi da, ak sa mi neda nic sa nedeje.

zobaka
17. jún 2026

ak si zdrava tak ano, ja by som to nedala fyzicky a ani psychicky nebavilo by ma to

anonym_01ef42
17. jún 2026

Ja by som to v Lidli nedávala najmä psychicky. Človek má blokovať, narábať s peniazmi, a do toho mu vkuse niekto hučí do ucha.

anonym_d63788
17. jún 2026

Je to drina ale ak sa nebojiš roboty,nervy máš zo železa skús..lebo ľudia si myslia, že predavačky sa tam celé dni zajeba***ú...za vyskúšanie nič nedáš.
Ale sa priprav, že ráno musíš mať v zadku vrtuľu lebo na smene štyri a treba vykladať zeleninu,ovocie,kvety, chladené mäso,piecť a kým otvoria sa musí predajňa ligotat