Skúsenosti s prácou v obchode s dvojzmennou prevádzkou
Natrafil som na jednu celkom zaujímavú príležitosť práce v Gold Market SE existuju len sotva tri mesiace, a moja otázka je že prečo a kvôli čomu je to obchod s dvojzmennou prevádzkou? Ďakujem za odpoveď!!!
@kiichi944 ahoj ja robim v tesku, chvilku, a len preto ze to mam 3 min. Od domu 😂 tiez mame 2 smennku, od 5-14 a od 13:30 -22:30, je to super, nakolko ked sa vratim z,, rannej" o 14::10 som doma,mala je este v skole, poupratujem,navarim a idem po nu,ak idem poobede,zas mam cas si vybavit co potrebujem a nemusim cerpat volno, mam dost volna, robime 38,5h tyzdenne,co mas menej ako v kancli, kedze som tam jedina s deckom (do 12 r.) vykendy moc nerobim, ostatny robia vikendy asi takto, jeden cely volny, jeden cely pracovny, a dalsie dva sobaota, a druhy nedela. Samozrejme sa to moze menit ak niekto vypadne a potrebuju zalepit dieru. Nastastie je tu dobry kolektiv aj veduce a manazerka, takze pohoda. Neviem si predstavit tahat 12-14 hodinovky,ako moja sestra v predajni s obuvou.
Takze dvojsmennka a kratky dlhy je uplne super.
jj aj moja priatelka s tym suhlasila ze je to tak v pohode 🙂 urcite sa do toho pustim, nech sa ti dari aj s malou a celou rodinou

@kiichi944 otváracia doba väčšiny obchodov je dlhšia ako 8 hodín – čo je cca prac. doba zamestnanca / 1 deň. Väčšinou sú otvorené v čase 6:00 hod. do 18:00 hod. alebo od 8:00 hod. do 20:00 hod. Obyčajne ranná smena príde otvoriť o 6:00 hod. a ostáva do 14:00 hod., druhá smena príde 10:00 hod. a zatvára o 18:00 hod. V čase najsilnejšej prevádzky by mali byť totiž na predajni aspoň dvaja zamestnanci. A dôvod prečo zrovna oni využívajú dvojsmennú prevádzku je otázka priamo na vedenie konkrétnej spoločnosti.