icon

Som živnostníčka a chcem zrušiť prevádzku

mstylek
10. dec 2017

Dobry den.Ma niekto skusenost a vedel by mi po

mstylek
autor
•
10. dec 2017

Som zivnostnicka momentalne na PN , 26tt.a chcem zrusit prevadzku.Je to mozne aj popri PN- ke to zrusit ale zivnost nechcem rusit kedze po porode by som chcela menit priestory ....

marlenka222
•
10. dec 2017

Ak si zivnostnicka 270 dni platenia nemoc.poistenia a "odvodov" do soc.poist. nic nerus do porodu. Zrusis si aj matersku. Popri PN nie je mozne nic. Si PN nie slobodne a volne pracujuca osoba. A pokial si PN si oslobodena od platenia soc.a zdrav.poist.nie?

stepanka274
•
10. dec 2017

Zavri a oznam na miestnom urade zrusenie. Opravte ma ak sa mylim.

marlenka222
•
10. dec 2017

A tym padom sa nahlas na urad prace a rataj iba s rodicakom nakolko nesplnas podmienku odpracovanych 270 dni. Navyse ako sa chces nahlasit na urade prace ked si PN? Ochranna lehota v tomto pripade plati tazko

mstylek
autor
•
10. dec 2017

Ja chcem zivnost nechat iba zrusit prevadzku

erickatt
•
10. dec 2017

@mstylek v com podnikas?

mstylek
autor
•
10. dec 2017

Mam kozmeticky salon....kedze som na PN zbytocne platim najom a nepracujem.Preto zivnost rusit nechcem popri PN iba chcem zrusit prevadzku aby som zbytocne neplatila.Kedze je to uz neunosne.

erickatt
•
10. dec 2017

@mstylek chod za majiteľom komu platíš a daj mu výpoveď z nájmu.

mstylek
autor
•
10. dec 2017

Najomna zmluva mi konci koncom roka a dalej si ju uz predlzovat nechcem...Neviem ako mam postupovat.

erickatt
•
10. dec 2017

@mstylek daj to písomne majiteľovi. A uz novú nepodpíšes.

mstylek
autor
•
10. dec 2017

Viem ze musim dat vypoved najmu.ale chcela som iba vediet ci nemusim rusit zivnost ked zrusim prevadzku.Pretoze zivnost si chcem nechat.Aj tak som na pn a som oslobodena od platenia.Len po porode chcem otvarat salon v inych priestoroch.Preto zivnost nechcem rusit.

krpcurik
•
10. dec 2017

nech sa paci, myslim ze toto je spravny postup:
https://www.podnikajte.sk/pravo-a-legislativa/c...

erickatt
•
10. dec 2017

@mstylek nemusíš rušiť.

evittam
•
11. dec 2017

@mstylek Zrusis len prevadzku.