Strach z pohovorov
Ahojte dievcence. Konci sa mi rodicovska a rozhodla som sa to teda riesit. Do povodnej prace sa neda vratit lebo mu zrusili pracovnu poziciu/ riesim s nimi odstupne. No a teraz mam na buduci tyzden naplanovane 4pohovory. Ako ste vy prekonavali tremu??predsalen uz su to 3 roky...
určite závisí aj od pracovnej pozície... ale podľa štatistík nemá kto robiť, tak na niektoré funkcie berú v podstate hocikoho, mňa by to ukludnilo, alebo nasralo keby ma nezobrali 😀 ťažko povedať, no určite pri tom štvrtom budeš múdrejšia než pri prvom. proste skúsenosti.
@martina1201 online mam vsetky. No chcela som uz ist na prvy pripravena. Pozerala som internet ako zaujat, ale to fakt neni mona salka kavy a pravdupovediac ak by niaky recruiter zacal na mna hucat aby otestoval moju asertivitu, tak taky zamestnavatel ma ani nezaujima.
@zuzanka.zuzu vsetko su specializacie, nejde o 1000eurove pozicie, su to pozicie kde uz musis mat skills, inak ta ani na pohovor nezavolaju
Priorav sa najlepsie ako vies na mozne otazky. Heh a bud rada ze ho mas v materinskom jazyku. Ja ked som isla na prvy v cudzom jazyku nespala som 4dni, na druhy to bolo lepsie uz a teraz pohovor ako kazdy iny😆ak si pripravena na zakladne otazky, mas vierohodne odpovede tak sa nemas coho bat
@marica61 no to je presne to, o com si myslim svoje... premotivovany, prilis sebestretny clovek, ktory ma vacsie PR ako vedomosti.
@sapetka ja som s recami v pohode. To sa nebojim. Skor som vyklepana z obsahu. Ja som taka stara skola, velmi slusna a ocakavam totiez 😉 vadia mi iracionalne veci
Byt uprimnou a takou ako si, nehrat sa na nic, ja som na tom bola podobnr po materskej som si hladala novu pracu dva pohovory za jeden den na oboch prijata, tak dalsie dva som zrusila kde chceli strasne aby som prisla, podla mna clovek sa da odhadnut za 20 minut
@zuzubb007 presne to chcem urobit, na nic sa nehrat, predostriet co mam v hlave, co som robila a uvidime co z toho bude
Skus si pozriet knihu Jaké barvy je tvůj padák - je to kniha ktora ta povedie cez pohovory. Citala som ju ked som mala strach ako ty a bolo to super 🙂 pomohla mi
To uz ty neovplyvnis kto bude oproti tebe sediet na pohovore.. jedine co mozes urobit sa pripravit a zbytocne sa tym nestresovat.
Ahoj,ja som prišla o prácu ako 50 ročná,bolo to moje prvé zamestnanie od maturity.V živote som nebola na pohovore.Prečítala som si niečo na nete a išla som.Bola som na 4 pohovoroch a zobrali ma všade.Mohla som si vyberať.Bola som úplne prirodzená na nič som sa nehrala,ale ja som taká ukecaná povaha,rýchlo som aj zapadla do nového kolektívu medzi samých mladých.Prajem veľa šťastia 😍
hlavne si pozriet co dana firma robi, plus pozri ake ma vonku kampane,reklamy, projekty.
@kormino oh dakujem. Ja som na tom uplne podobne, taha mi na 40, 15rokov v jednej firme, skusenosti vela ale.. som tremista. Inak som tiez velmi za prirodzenost, tie dnesne trendy v recruitmente... no co ti piviem, vlasy mi stoja dupkom a tom dom este pred tromi rokmi pracovala na projekte ako zefektivnit recruitment u nas vo firme, ako prilakat novych zamestnancov, ako urobit job postin "sexi"... no a teraz mam ist na pohovory a vlastne ani neviem co sa odo mna ocakava
Mám pocit, že trému mám zakaždým, lebo si poviem, že inak sa nedá, pohovor by som mala zvládnuť, tak sa zatnem a idem 🙂 A postupne sa už ľady prelomia 🙂
Pokiaľ ide o samotný pohovor to sa natrénovať dá horšie je prekonať strach. Neboj sa ten personalista bude mať možno väčší strach ako ty.
Podla mna je strach z pohovoru normalny. Bez neho to asi ani nejde, len treba mysliet na to, ze ta nesmie pohlit. Hlavne treba vyzerat vyrovnane a aspon trocha pokorne. Budem moc drzat palce, aby ti nejaky ten pohovor vysiel
Mozno by ti pomohlo, keby si si to aj nejako pred zrkadlom skusila, ak sa co to naucis o danej firme a budes to vediet povedat, hadam aj tak by si nabrala istotu 🙂 Su rozne triky 🙂
@nicol_ka55 volala som kamaratke, ona robi v recruitmente, tak ideme na kavu, ze mi da niake tipy
no tak super, to drzim palce 🙂 snad kazda rada bude dobra a myslim, ze to zvladnes 🙂
Baby tak dam trochu update, pohovory sli uplne lahko, neviem, asi ma ta materska zocelila. Niak to bolo pre mna cele prirodzene, mam 4ponuky na stole a bud tyzden idem podpisat zmluvu 🙃

Ahoj tiež to riešim práve. Mám za sebou 2 pohovory a ďalší ma čaká zajtra. Na to sa pripraviť nedá ak nemáš školiteľa čo ťa bude na to pripravovať. Po prvom budeš vedieť kde si urobila chyby a odstránia ich pred ďalším. Máš ich online alebo zoči voči? Ja mám zatiaľ všetky online.