icon

Tento týždeň ma čakajú 3 pohovory

ria36
3. okt 2022

Ahojte, chcem vás poprosiť o radu,ak ste niektorá pracovali v sklade pre obchod s obuvou alebo oblečením v nákupnom centre resp.v sklade s knihami,je táto práca veľmi fyzicky náročná pre ženy?Som pozvaná na 3 pohovory tento týždeň a zakaždým sa ma pri pozvaní na pohovor pýtali,či budem takúto prácu fyzicky zvládať, keďže som doteraz pracovala v administratíve,čiže nie fyzicky.
Poznáte niekoho, kto pracuje v sklade, alebo máte osobnú skúsenosť?Za každú radu budem veľmi vďačná.

hipuska
•
3. okt 2022

Ja som brigádovala v sklade. Nič náročné pokiaľ ide o tak malé veci ako oblečenie, obuv. Podľa mňa, je skôr obava, že z tej prace pri lepsej ponuke odídeš.

ria36
autor
•
3. okt 2022

@hipuska Ďakujem a môžeš ak máš čas napísať trosku podrobnejšie čo konkrétne tá práca obnáša a s akým tovarom si pracovala, robia sa aj víkendy?

kris_tin257
•
3. okt 2022

Záleží na obdobiach, sú týždne kedy je to pohoda sú týždne kedy je tovaru nad mraky nevieš čo skôr, skôr je to psychicky ťažká robota kvôli stíhaniu produktivity a nátlaku zhora. Je problém nabrať ľudí do skladov v obchodoch, veľakrát to rýchlo vzdajú.

ria36
autor
•
3. okt 2022

Takže asi nedostatok zamestnancov, keď sa nestíha.No neznie to veľmi pozitívne, ešte pridá niekto skúsenosti?

kris_tin257
•
3. okt 2022

@ria36 na druhej strane nedostatok zamestnancov je teraz v každom odbore 😊 nech počúvam od hocikoho koho všade im chýbajú ľudia či je to IT mzdové retail fabriky atď

babydesire
•
4. okt 2022

@ria36 ale to je individualne...kazdy ma inde hranice ...napriklad ja som pracovala najma v administrative,ale pracovala som aj fyzicky (dokladacka tovaru v odd drogerie v retazci) a ta praca ma velmi bavila, schudla som, citila som sa vitalnejsie, a aj ked to bola ozaj fuska, bola to vyzva a mne to slo 🙂 ale niekto to neda..musis skusit a uvidis... a ked nie aspon uz budes poznat svoje limity v tejto oblasti 🙂