icon

Terénny sociálny pracovník na SPODaSK

romikk22
9. nov 2020

Ahojte
Práve sa rozhodujem ci si podať žiadosť o výberove konanie na tuto pozíciu. Skúsenosti s terénennou sociálnou prácou mam, pracovala som ako TSP na odd. hmotnej nudzi na Upsvar. Momentálne som na RD a moje miesto bolo zrušené a ja hľadám pracu. Naskytla sa takáto možnosť ze otvorili výberové konania na terénneho sociálneho pracovníka ale na od. SPODaSk.
Mam pred touto prácou veľký rešpekt a kusok z toho strach. Mate s ňou niekto skúsenosť? V niečom je to určite podobné ako to co som robila ale samozrejme viem ze je to aj rozdielne. Len by som chcela vedieť názor žienky ktorá tam pracuje alebo pracovala, ze ci sa to da v pohode zvládnuť takáto práca bez nervov a ci to nieje až také "strašne" psychicky náročné ako počúvam. potrebujem sa len čím skôr rozhodnúť ci do toho ist. Názor niekoho nestranneho kto s tým má skúsenosť
Ďakujem

Strana
z2
anonym_13ad5a
Dnes o 15:32
@scoobinka

@janulik2306 baby a máte aj 2.vs stupen urobený? Tiež by som.chcela pracovať v tejto sfére,no zatiaľ 2.stupeň nemám este ukončený a u nás sa na také miesta sa dostať teda len veľmi ťažko.☹

@snazilka_bio_mamka
@romikk22
Ahojte, bola mi ponuknuta praca ako samostatny radca pre spodask so zameranim na rodicovske konflikty (rozvody, kolizny opatrovnik, atd).
Pri tejto pozicii sa nechodi do osad? Je podla Vas aj tato psychicky narocna?
@princeznasevera
@scoobinka

Strana
z2