icon

Vodič MKD - strava

andreadca
1. dec 2020

Dievčatá, tie čo máte manželov/priateľov to je jedno...akú stravu im balíte na cesty?
Synátor chodieva do Talianska a ja neviem čo mu sem-tam nachystať. Má v aute aj nejaký "ohrievač" do zapaľovača takže na to neuvarí, max zohreje. A najhoršie je že to je taká "fajnová huba" 🙂. Ďakujem.

fokuska
1. dec 2020

@andreadca Nemam priamo skusenost, len od znamych co viem, tak zvykli zavarit do flias kapustnicu, fazulovu polievku, sosovicovu, gulas - take huste a syte a potom si to len ohriali. Alebo pecene maso zavarene a na studeno s chlebom a uhorkou, na prve dni aj take ze rezen, fasirka - lebo to sa tiez da zjest aj na studeno.
A ini zas normalne chodili jest do motorestov, alebo ked prisli na ubytovnu vecer, tak tam si uvarili daco rychle, alebo vybehli do nejakej cenovo prijatelnej restiky, do fast foodu, objednali si pizzu...
Ked je fajnovy, nech mina diety na fajnove restiky :D alebo nech si vymysli riesenie :D

majkeel
1. dec 2020

Fajnova huba ho prejde, ked zisti, ze co zarobi, preje. ;)

ivanka12311
1. dec 2020

@majkeel nemyslím si že by takto všetko prejedol tiež mám muža kamionistu veď to nie je možné prejsť toľko peňazí 🤷, väčšinou mu balím zavárané do fliaš, ako písali žienky vyššie a na cestu keď ide rezne, fašírky, pečivo

andreadca
autor
1. dec 2020

@fokuska no ved to "on nevie" a ked nieco ponuknem tak kruti nosom a potom sa napchava bagetami. Celkom sa mi pozdava to zavarene maso a fazulovica. Dakujem 🙂

andreadca
autor
1. dec 2020

@majkeel praveze radsej nebude jest, je jak vytrasena detva a skor ci neskor sa to niekde prejavi. Este par pokusov z mojej strany a ak nebude spokojny...no nech si robi co chce. Dakujem🙂