icon

Vymazanie absencie

20. jan 2023

Ahojte, potrebujem nejakú radu, ak máte skúsenosť. Dnes mi učiteľka omylom napísala, že chýbam na jej hodine, pretože som sedela vzadu a ja vždy sedavam vpredu, tak si nevšimla, že sedím dnes vzadu a navyše ta ucitelka je nová a moc našu triedu a nás nepozná, takže o tom nevedela. Chcela by som vedieť, či to môže učiteľka odstrániť. Ďalšiu najbližšiu hodinu máme s nou v stredu, tak čo si myslíte, mam jej ešte dnes napísať, že som bola v škole a vysvetliť jej to, alebo mám čakať až do stredy. Dúfam, že to bude môcť zmeniť, pretože nechcem mať jednu neospravedlnenú hodinu na vysvedčení, kvôli takejto hlúposti. Ďakujem za vaše rady a tipy

lukbe
•
20. jan 2023

Ak myslíš v edupage, dá sa to kedykoľvek zmeniť. Ale asi bude chcieť,aby ti to potvrdili spolužiaci. Ak nemá problém s písomnou komunikáciou,môžeš jej aj napísať. Alebo to môžeš riešiť cez triednu učiteľku.

letfenixa
•
20. jan 2023

Rozhodne píš ešte dnes plus kópia triednemu učiteľovi.

januska12323
•
20. jan 2023

Napíš učiteľke dnes. Zmeniť sa to dá kedykoľvek

autor
•
20. jan 2023

@lukbe áno myslím v edupage

k1k1na
•
20. jan 2023

Pis dnes nech mas dokaz, na kopiu triednu a este si zozen spoluziaka aby ti dosvedcil ze si tam bola

jana_eyre_2
•
20. jan 2023

Áno dá sa to, niekedy chodia aj mojim deťom neospravedlnene, keď asi učiteľ niečo zle zada alebo neviem prečo, lebo už majú normálne akceptovanu ospravedlnenku.. v takom prípade píšem triednej a ona to opraví.. vždy za všetko je dôležitá komunikácia..