Výpoveď počas rodičovskej
Ahojte.Dnes som bola podat vypoved.Momentalne som na materskej dovolenke do 8 decembra.Takze vypoved som podala aby mi zacala plynut od 1 oktobra a skoncila ku 8 decembru-den narodenia dietata.V praci mi ale povedali ze to mam zle ze ukoncenie musi byt dva mesiace takze ku 30.novembru.Je to v poriadku?Vie mi niekto poradit?A co potom este tych 8 dni?
Jaj asi sme sa nepochopili.Som sa pomylila ja som na rodicovskej a konci mi 8 decembra.
aha tak už teraz chápem, lebo z toho popisu som to pochopila že ešte len ideš na materskú
Pokiaľ to bude tak že oni ti ju ukončia k 30 novembru tak ty potom budeš musieť ísť hneď 1 decembra na úrad práce a tam sa nahlásiť ako nezamestnaná. Inak ak sa nezahlásiš tak si budeš musieť platiť poistenie sama
A to je pekna kravina.Ako nie to co si napisala ty ☺.A to tak robi kazdy zamestnavatel?Ja to stale akosi neviem pochopit.Ved a tych 8 dni co som este na rodicovskej?To budem aj na urade aj na rodicovskej?
Jaj ano?Ja iba preto ze nie ze mi da zamestnavatel vypoved ku 30 novembru a potom mi pride nieco zo socialky ze mam zaplatit alebo tak...
No uz zacinam vsetkemu rozumiet.No ,ja som predlozila zamestnavatelovi dohodou ale on ju ignoroval.Ani sa nebavil,ako keby tam ani nebola.No co uz...Tak akceptuje iba 2 mesacnu...Ale za tie roky co som sa tam nadrela mohol spravit vynimku...

@xvejkax ale však ty môžeš ísť aj skôr na materskú dovolenku, nie?