Zmena prostredia podnikania
Dievčatá poraďte my. Mam nechtove studio v nebytovom priestore . Nieje to pekne nejak to prostredie nieje to nove dala som si tam akurat podlahu tapetu snažila som sa to nejak skulturniť no mam tam škaredé staré okno ide ma odtiaľ vytiahnuť v zime sú tam staré wc ka a podobne. Mam 15m2 som tak už tretí rok bez zmeny lebo s ničím neviem pohnuť je to tam malé. Jedine plus je že platím 70 eur mesačne.
Naskytla sa mi možnosť zmeny a to v novostavbe kde mam podlahové kúrenie 30 m2 a vlastne všetko krásne nové. Jediná zmena je cena 220 eur. Čo je trošku rozdiel.
Išli by ste do toho ? Zarobiť zarobím to nieje problém len neviem či nebudem ľutovať tých 150 eur naviac no na druhej strane už sa mi do toho malého pajzliku ani nechce chodiť. Cítim ze potrebujem zmenu.
@pictbridge ide o to, či nový priestor má potencionál prilákať nové zákazníčky....ale ak vieš že to v pohode utiahneš aj s terajšími zákazníčkami, tak peniaze by som neľutovala....v práci si veľkú časť dňa, takže by to malo byť miesto kde sa dobre cítiš....
@mogaa nové zákazníčky už neprijimam to mam jedine dobre ze práce mam až až . Skôr tie peniažky ale ako hovorím ani to nieje problem nechcem aby to vyznelo blbo ale môžem si to v pohode dovoliť neviem prečo mam v sebe blok asi v dnešnej dobe sa každý boji kvôli peniazom hlavne keď nás zatvárajú otvárajú hore dole. Ale presne ako píšeš chyba mi to miesto kde sa mam dobre cítiť tzv.teplo dobrý pocit z pekného priestoru 🙂 na 90% som rozhodnutá a na tých 10 sa vyspím ale myslím ze by to bola príjemná zmena v novom roku.
Ja mam salon tiez so smiesnym najmom a asi by som nesla keby mi to kde som teraz staci. Na nechty ozaj vela netreba. Par supov zaplatis a zvysok pre seba, mne by tych 150e nedalo ale ja som strasny žid od mala 😄😄😄
@pictbridge skus sa na to pozriet z dvoch stran:
1. Z pohladu zakaznicky - sama dane miesto popisujes ako netraktivne a je viac ako pravdepodobne, ze este viac to vnimaju zakaznicky. Predsa len ked mas uz dane miesto “okukane” uz nevnimas objektovne nedostatky priestoru. Zakaznici su viac kriticki ako ty sama k danemu miestu lebo uz prehliadas.
Taktiez priestor ta reprezentuje. Zakaznicka chce ist na WC a vidi toaletu a 30 rocne obklady?! Posobi to hygienicky?! Predsa len aj nechtove studio si vyzaduje znacnu mieru hygieny.
2. Z pohladu tvojho. Vacsinu casu travis v neatraktivnom prostredi, ktore na teba vplyva negativne. Nemyslis, ze tuto negativitu zrkadlis aj do komunikacie, nalady, tvojho vyzarovania? To je len uvaha 🤷🏻♀️ Odpovedz si sama.
Z pohladu mojho ako zakaznicky - ja by som nikdy nesla do takeho prostredia aj keby vysledok mal byt priam ocarujuci. Ja si neplatim len za vysledok teda nechty, ale aj za hygienu, kvalitny material, prostredie a prijemny rozhovor. A preto som ochotna platit viac. Tych 150€ si vies kompenzovat navysenim cennika o 2€. To si v dnesnej dobe ani nikto nevsimne.
@engynka ako netreba si to predstaviť nehygienicky ani škaredo len ja to už mám okukane a chcem zmenu ni neviem tam s ničím pohnúť lebo nemám kde. Ale zariadenie podlahu mam všetko nové akurat dvere okno a to bytové jadro ale čistota je. Len sme tam 3 pedi masérka a ja a je ťažké sa niekedy dohodnúť na spoločných priestoroch samotný vstup nemáme pekný a to ma veľmi hneva. A potrebujem byt až asi sama v priestore.
@pictbridge v práci sme polku života, preto je dôležité sa tam cítiť dobre. Určite by som šla do toho
@pictbridge ja si myslím že ak si na ten nájom vieš bez problémov zarobiť, je to skôr investícia do tvojej pohody 🙂. Ja by som určite zvolila pracovať na príjemnejšom mieste za menej peňazí (tých -150€) ako na horšom kvôli 150€ navyše. Postupom času prestali byť peniaze pre mňa až taká priorita, dôležitejšia je pohoda v práci. Takže ja na tvojom mieste by som do toho určite šla.
@mikadooo ďakujem aj ja to cítim podobne a začínam sa tešiť 🙂 poznám sa že do nového priestoru budem chodiť veľmi rada . Je to väčšie krásne presvetlene nové mam tam aj dvor je to oplotene no vidím to na super zmenu .
@pictbridge určite chod do krajsieho zaslúžiš si to ty aj zákaznícky.A možno si rozšíris podnikanie či niekoho k sebe zoberieš ..
@luccija presne som rozmýšľala nad nejakými maličkým školeniami takže tento priestor by mi úplne vyhovoval aj po tejto stránke. V mojom to je nereálne.

Keď to nemáš problém uplatiť, tak choď do toho. Budeš sa z toho tešiť a môžeš aj rozšíriť podnikanie.