Zvýšenie odmien v štátnej správe
Dá sa dosiahnuť vyssi plat v štátnej správe, ak zvýšime svoj výkon?
Najlepsiu odpoveď dostaneš od sefky.Z pohľadu človeka, ktorý pracoval roky v štátnej správe buď rada za to, čo mas😉
Inak mimochodom, s novou novelou zákona o nás si môžeš ľahko zistiť, koľko zarábajú tvoje kolegyne a kolegovia. Podľa toho budeš vedieť, že ci zarábaš málo/priemerne/veľa a podla toho rokovať so šéfkou ďalej.
Inak mimochodom, s novou novelou zákona o nás si môžeš ľahko zistiť, koľko zarábajú tvoje kolegyne a kolegovia. Podľa toho budeš vedieť, že ci zarábaš málo/priemerne/veľa a podla toho rokovať so šéfkou ďalej.
@domini404 Nerozumiem, ako by som mohla zistiť koľko zarábajú kolegovia? Inak v tomto sefke verím, je to cestný a organizovaný človek, som si istá, že všetko rozdeľuje spravodlivo a aj odmeny.
Najlepsiu odpoveď dostaneš od sefky.Z pohľadu človeka, ktorý pracoval roky v štátnej správe buď rada za to, čo mas😉
@eliska13 Tak pýtať si viac nejdem, to mi nepríde vhodné, okrem toho som začala makať viac až teraz 😁 a hneď si to všimla, takze nemusím hovoriť nič, za mňa hovorí moja práca. Uvidím čo sa stane, ak mi to plat za rok nezmení, tak možno zvolnim. 😁
Zvýšiš výkon v konkrétne v čom mi povedz 🤔 som di myslela, ze v štátnej správe robia všetci ma maximum 🤔
Zvýšiš výkon v konkrétne v čom mi povedz 🤔 som di myslela, ze v štátnej správe robia všetci ma maximum 🤔
@aandrea9 mame úlohy, ktore si delíme v rámci tímu, viem mat najviac vyriešených taskov napríklad. Tak isto, môžem ich vybaviť o rok a môžem ich vybaviť o 2 dni...
No už som pochopila. Ak mas ferovu vedúcu, tak by ti za výkon mohla dat odmeny vyššie ak spravíš viac.

Nie, to by si mohla vedieť, keď tam nejaký piatok robis
@eliska13 Tak ja dúfam v opak, ale tak preto som sa pýtala, lebo zákon si viem prečítať aj sama, tak som chcela vedieť reálne skúsenosti, ale tak v tomto toxickom prostredí je tazko normálnemu človeku. 🙂