Ako zachrániť spranú čiernu riflovú bundu?
Toto vyzera na zlu kvalitu farbenia a lacnu latku. Tu pomoze jedine zafarbit kvalitnou ciernou farbou na textil. A negarantujem, ze tie vysuchane miesta z prveho prania aj tak nechytia tu farbu inak, ako ostatne, takze ostanu dalej v podstate viditelne.
Toto mi inak raz urobila cierna riflova bunda z lidla. A tiez jedny jeansy odtial, pre zmenu modre.
Nebolo im pomoci. Sli prec.
@moonlight1210 táto je tiež z Lidl. Nevynosím ju často, tak som zvolila lacnú. Dúfala som, že niekto bude vedieť poradiť ako vyšúchať alebo sprať viac a prirodzenejšie. Nie tak ošumelo...
@anketkarka vies kupit ciernu farbu na textil a riad sa podla návodu. Videla som ju aj v 101, Tete a volakedy ju mali aj v Dm. Vyskusaj.
Farba na textil Dúha. Ja s tym farbim stale niečo, aj riflovinu. Predava sa v drogeriach ale pozor, urcite nie v DM. Tam to nepredavaju uz niekolko rokov. Zoženieš aj cez Alzu. Ja farbim podľa navodu v práčke. Veľakrát som touto farbou zachranila moje aj mužove rifle, po zafarbeni ako nove.

Prečo by sa nedala nosiť? Dnes sú in práveže takéto sprané. Široké nohavice,tenisky,biele tričko. Na parádu. Poradiť neviem,ale podľa mňa s týmto nič nenarobíš.