Ako často čistiť kúpeľňu a WC týždenne?
Som fakt humusacka lebo tam cistim len raz do tyzdna?? Zijem sama s dvomi detmi
No takto. Ja keď čítam tieto v poslednej dobe populárne témy, tak konečne chápem tomu rozdielnemu prístupu.
Keďže napríklad v predošlej téme o obliečkach a aj tu, veľa žien píše, že spí so psom v posteli, tak chápem, že tieto majú častú potrebu vymieňať ich častejšie či častejšie umývať vaňu/sprchu. Jasné, aj ja by som mala. Ja čistím vo vani raz za týždeň klietku a potom vždy drhnem celú kúpeľňu (medzitým zmyjem cca každý druhý deň umývadlo a raz v týždni vaňu od prachu). Čo sa týka obliečok, mením zhruba každé 3 týždne, prípadne podľa potreby, ale teda keby tam s nami spí pes, možno to robim aj každý druhý deň 🙂. Menenie uterákov, do ktorých si utieram čisté ruky, každý deň nechápem stále, ale tak nemusím rozumieť všetkému.
nie si, tak aby si sa ty citila OK, pokial ti tam nebehaju krokodily a podobne
Prečo by si mala byť humusáčka? Raz za týždeň umývam komplet kúpeľňu aj ja, tzn vaňu, zrkadlo, práčku zvonka pretriem, lebo je zaprskaná zo sprchovania, umývadlo prebehnem v priebehu týždňa ešte raz, ale zaberie mi to tak 2 minúty. Kachličky okolo vane a umývadlá tak raz za 2-3 týždne, keď na ne pekne zasvieti slnko a ja vidím ten bordel z tvrdej trnavskej vody :D
@kristiii presne, tie co maju psa, musia castejsie zmyvat, kedze pes pobeha po dlaske mozno aj zablateny a vyvala sa zablateny v posteli, tak potom musia kazdy druhy den prat a mozno ho vyutiera kazdy den do ineho uteraka, tak ten tiez musi vyprat, kedze sa tam utrel pes vyvalany v blate 😂

Sklo v sprchovom kúte si každý po sebe zotrie stierkou po sprche. Umývadlo neznášam keď je mokré, takže to utieram vždy keď sa idem umyť (mám na to vyhradený malý uterák). Keď vysavam 1-2x do týždňa povysavam aj kúpeľňu. Sklo a dlažbu v sprchovom kúte umyvam tak raz do týždňa cca