icon

Ako často periete pyžamo pri spaní bez prádla?

29. júl 2025

Ahojte, otázka na ženy, ako často si periete pyžamo keď spíte bez spodneho pradla? Kludne anonymné odpovede. Bývam ešte s rodičmi a podľa rodičov som chorobne čistotná, mne to príde štandard.
Ďakujem.

anos18
29. júl 2025
@koniarova

@anos18 prečo? Nerýpem. 😁Fakt ma to zaujíma.

@koniarova tak som zvyknutá, ani neviem odkedy. Nechcem si zašpiniť pyžamo 😁

melanta
29. júl 2025
@anonym_9a2f59

raz do týždňa. a necítim sa fuj len preto že niektoré majú z toho traumu. nech si aj uprostred noci menia pyžamo. o svoju vagínu sa starám a nemám ani mykozu, ani nič čo by mi bránilo mať pyžamo na sebe viac dní.

@anonym_9a2f59 čiže aj nohavičky nosíš celý týždeň? Pretože nohavičky a spodný diel pyžamy bez nohavičiek je to isté. Ak si meníš nohavičky každý deň, ale pyžamové spodok len raz do týždňa, tak prečo? Prečo meníš nohavičky každý deň ak pyžamo ti stačí raz týždenne?

dorizzz
29. júl 2025

Toto bude zase na 20 strán 😂

simca06022011
29. júl 2025

ked treba.. zvacsa ked som doma ho aj tak zlikvidujem pri ranajkach alebo v nom potom este hodinu dve pobehujem, cize skonci v prani.. ale urcite viackrat ako raz za tyzden. A tiez mi pride divne spat v spodnom pradle... ale podla logiky tu opisovanej zase by som mala dennodenne prezliekat aj postel, ked spim bez pyzama :D

anonym_9a2f59
29. júl 2025

@melanta nie, nie je to to isté. pyžamo mám voľné a nesedím v tom celý deň. žiaden pot ani intenzívne trenie.

anonym_d841fd
29. júl 2025
@melanta

@anonym_9a2f59 čiže aj nohavičky nosíš celý týždeň? Pretože nohavičky a spodný diel pyžamy bez nohavičiek je to isté. Ak si meníš nohavičky každý deň, ale pyžamové spodok len raz do týždňa, tak prečo? Prečo meníš nohavičky každý deň ak pyžamo ti stačí raz týždenne?

@melanta porovnávas neporovnateľne. Alebo nosíš bombardaky?
Nohavičky tesne priliehaju k šuške, kdezto pyžamo vôbec.

anonym_798887
29. júl 2025
@koniarova

Kto spí v pyžame ešte aj so spodným prádlom? Nepoznám takého.

@koniarova Napríklad ja.

nin12345
29. júl 2025

@anonym_autor ja každý druhý deň a pokiaľ sa mi niečo nezdá tak aj každý deň čisté. Po týždni to je veľmi nehygienické. Ani jedny nohavičky si necháš týždeň. Ako často by sa malo prať podľa rodičov?

nin12345
29. júl 2025

@anonym_autor a pokiaľ je problém tak si daj aj nohavičky aj pyžamo alebo si to hod do práčky kľudne aj sama. Či tak šetria vodou? Nerozumiem tomu celkom

mirage
29. júl 2025

@anonym_autor toto zas bude ako dovolenka AI a Airbnb.

anonym_4c78a6
29. júl 2025
@melanta

@melanta tak ja neviem, či je to to isté spať 7-8 hodín v kľude v podstate bez pohybu, cikania, veľkej potreby, vzrušenia, bezprostredného nalepenia a ošúchavania a prepocovania pri chodení, sedení a čojaviem čom počas celého dňa... @anonym_autor per podľa potreby, keď máš výtok, dávaj si aj na noc nohavičky... drbnutá téma...

anos18
29. júl 2025
@koniarova

@koniarova a inak, odkiaľ vieš, ako kto spáva? Pýtaš sa na to kamošiek, či majú aj nohavičky alebo nie? 😁 Ja neviem o nikom,ako spí. Viem,ako spím ja a môj muž. Inak neviem o nikom

anonym_b07ce7
29. júl 2025
@simsalabim

Spim v nocnej koseli+nohavicky, samozrejme, vzdy ciste.

@simsalabim a tie nohavicky si das vecer ciste, rano ciste? Alebo tie, co si oblecies vecer mas aj druhy den?

pe_mi
29. júl 2025

@anonym_autor nespím nikdy v spodnom prádle a periem pyžamo cca 1x za 4,5 dni

mirage
Autor odpoveď zmazal
miadi
29. júl 2025

Nespim v spodnom pradle a vsetko okrem perin periem po jednom pouziti. Postele periem raz za tyzden. Pyzamo kazdy den ciste . A este zupany periem po par pouzitiach Oblecko co som ja ci deti mala vonku v dome nenosim hnet prezliekam a ako Monk sa necitim.

simsalabim
29. júl 2025
@anonym_b07ce7

@simsalabim a tie nohavicky si das vecer ciste, rano ciste? Alebo tie, co si oblecies vecer mas aj druhy den?

@anonym_b07ce7 ano, zvycajne ciste (niekedy zabudnem, vstavam do prace pred 5). A tvoja rodina by zo mna asi bola uplne na nervy, lebo niekedy si dam ciste nohavicky viackrat za den. Napr v nedelu doobeda sme boli na bicykli - po navrate domov som si dala ciste…. Poobede so cvicila a kedze som sa spotila ako mys - opat ciste 🙈

anonym_07b829
29. júl 2025
@koniarova

@koniarova Ja spím s nohavičkami a na to nočná košeľa. Bez nohavičiek by som nezaspala 😁

wolf_
Autor odpoveď zmazal
anonym_6f1785
29. júl 2025

Bez nohavičiek ho mám na 2-3noci,keď mám nohavičky (menzes)tak aj viac

anonym_102b77
29. júl 2025
@anonym_07b829

@koniarova Ja spím s nohavičkami a na to nočná košeľa. Bez nohavičiek by som nezaspala 😁

@anonym_07b829 aj ja spím v nohavičkách, neviem si predstaviť spať bez 🙂 ale pyž.nohavice, kraťasky a ponožky neznesiem 😁

strawberry0797
29. júl 2025

Vacsinou 1x za tyzden. 2x denne sa sprchujem a 1x do tyzdna menim postelne pradlo. Ak by som bola ze extremne spotena, tak vymenim kludne aj po jednom pouziti.

ivanaks
29. júl 2025

Raz týždenne je akurát tak. Ak spávaš v nočnej košeli bez nohavičiek, nepotíš sa nejako extrémne, sama sebe nesmrdíš, pravidelne sa sprchuješ, tak je to podľa mňa OK. Nech si o mne myslí, kto chce, čo chce, aj ja to tak robím. Čo ma ale zaráža, je, ako často si menia pyžamo Tvoji rodičia, keď sa im raz týždenne zdá pričasto?

jasminia
29. júl 2025
@kavasmliekom

@anonym_autor aj gaťky si meniš raz do týždňa? Veď sa sprchuješ 2x denne. 🤔

minenkaa
29. júl 2025

Spi nahá ako ja a máš po probléme

wolf_
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
29. júl 2025
@wolf_
Odpoveď bola zmazaná

@wolf_ jasne celú posteľ a raz do týždňa aj izbu ,každý mesiac byt a po každom sexe chlapa

luliu
29. júl 2025

Mňa by skôr zaujimalo, čo by prišlo normálne tvojim rodičom, ako často si menia pyžamo oni?

mirage
29. júl 2025
@minenkaa

Spi nahá ako ja a máš po probléme

@minenkaa boze to si ty, bez vytoku, co doma hola lezis na gauci a NIKDY si nesadnes na stolicku.

mk1111111111
29. júl 2025

A na dovolenku nosite 7 pyzam? Ci tam ako?