Ako často periete pyžamo pri spaní bez prádla?
Ahojte, otázka na ženy, ako často si periete pyžamo keď spíte bez spodneho pradla? Kludne anonymné odpovede. Bývam ešte s rodičmi a podľa rodičov som chorobne čistotná, mne to príde štandard.
Ďakujem.
raz do týždňa. a necítim sa fuj len preto že niektoré majú z toho traumu. nech si aj uprostred noci menia pyžamo. o svoju vagínu sa starám a nemám ani mykozu, ani nič čo by mi bránilo mať pyžamo na sebe viac dní.
@anonym_9a2f59 čiže aj nohavičky nosíš celý týždeň? Pretože nohavičky a spodný diel pyžamy bez nohavičiek je to isté. Ak si meníš nohavičky každý deň, ale pyžamové spodok len raz do týždňa, tak prečo? Prečo meníš nohavičky každý deň ak pyžamo ti stačí raz týždenne?
Toto bude zase na 20 strán 😂
ked treba.. zvacsa ked som doma ho aj tak zlikvidujem pri ranajkach alebo v nom potom este hodinu dve pobehujem, cize skonci v prani.. ale urcite viackrat ako raz za tyzden. A tiez mi pride divne spat v spodnom pradle... ale podla logiky tu opisovanej zase by som mala dennodenne prezliekat aj postel, ked spim bez pyzama :D
@melanta nie, nie je to to isté. pyžamo mám voľné a nesedím v tom celý deň. žiaden pot ani intenzívne trenie.
@anonym_9a2f59 čiže aj nohavičky nosíš celý týždeň? Pretože nohavičky a spodný diel pyžamy bez nohavičiek je to isté. Ak si meníš nohavičky každý deň, ale pyžamové spodok len raz do týždňa, tak prečo? Prečo meníš nohavičky každý deň ak pyžamo ti stačí raz týždenne?
@melanta porovnávas neporovnateľne. Alebo nosíš bombardaky?
Nohavičky tesne priliehaju k šuške, kdezto pyžamo vôbec.
Kto spí v pyžame ešte aj so spodným prádlom? Nepoznám takého.
@koniarova Napríklad ja.
@anonym_autor ja každý druhý deň a pokiaľ sa mi niečo nezdá tak aj každý deň čisté. Po týždni to je veľmi nehygienické. Ani jedny nohavičky si necháš týždeň. Ako často by sa malo prať podľa rodičov?
@anonym_autor a pokiaľ je problém tak si daj aj nohavičky aj pyžamo alebo si to hod do práčky kľudne aj sama. Či tak šetria vodou? Nerozumiem tomu celkom
@anonym_autor toto zas bude ako dovolenka AI a Airbnb.
@melanta tak ja neviem, či je to to isté spať 7-8 hodín v kľude v podstate bez pohybu, cikania, veľkej potreby, vzrušenia, bezprostredného nalepenia a ošúchavania a prepocovania pri chodení, sedení a čojaviem čom počas celého dňa... @anonym_autor per podľa potreby, keď máš výtok, dávaj si aj na noc nohavičky... drbnutá téma...
Spim v nocnej koseli+nohavicky, samozrejme, vzdy ciste.
@simsalabim a tie nohavicky si das vecer ciste, rano ciste? Alebo tie, co si oblecies vecer mas aj druhy den?
@anonym_autor nespím nikdy v spodnom prádle a periem pyžamo cca 1x za 4,5 dni
Nespim v spodnom pradle a vsetko okrem perin periem po jednom pouziti. Postele periem raz za tyzden. Pyzamo kazdy den ciste . A este zupany periem po par pouzitiach Oblecko co som ja ci deti mala vonku v dome nenosim hnet prezliekam a ako Monk sa necitim.
@simsalabim a tie nohavicky si das vecer ciste, rano ciste? Alebo tie, co si oblecies vecer mas aj druhy den?
@anonym_b07ce7 ano, zvycajne ciste (niekedy zabudnem, vstavam do prace pred 5). A tvoja rodina by zo mna asi bola uplne na nervy, lebo niekedy si dam ciste nohavicky viackrat za den. Napr v nedelu doobeda sme boli na bicykli - po navrate domov som si dala ciste…. Poobede so cvicila a kedze som sa spotila ako mys - opat ciste 🙈
Kto spí v pyžame ešte aj so spodným prádlom? Nepoznám takého.
@koniarova Ja spím s nohavičkami a na to nočná košeľa. Bez nohavičiek by som nezaspala 😁
Bez nohavičiek ho mám na 2-3noci,keď mám nohavičky (menzes)tak aj viac
@koniarova Ja spím s nohavičkami a na to nočná košeľa. Bez nohavičiek by som nezaspala 😁
@anonym_07b829 aj ja spím v nohavičkách, neviem si predstaviť spať bez 🙂 ale pyž.nohavice, kraťasky a ponožky neznesiem 😁
Vacsinou 1x za tyzden. 2x denne sa sprchujem a 1x do tyzdna menim postelne pradlo. Ak by som bola ze extremne spotena, tak vymenim kludne aj po jednom pouziti.
Raz týždenne je akurát tak. Ak spávaš v nočnej košeli bez nohavičiek, nepotíš sa nejako extrémne, sama sebe nesmrdíš, pravidelne sa sprchuješ, tak je to podľa mňa OK. Nech si o mne myslí, kto chce, čo chce, aj ja to tak robím. Čo ma ale zaráža, je, ako často si menia pyžamo Tvoji rodičia, keď sa im raz týždenne zdá pričasto?
@anonym_autor aj gaťky si meniš raz do týždňa? Veď sa sprchuješ 2x denne. 🤔
@kavasmliekom 👍
Spi nahá ako ja a máš po probléme
Mňa by skôr zaujimalo, čo by prišlo normálne tvojim rodičom, ako často si menia pyžamo oni?
A na dovolenku nosite 7 pyzam? Ci tam ako?

@anos18 prečo? Nerýpem. 😁Fakt ma to zaujíma.
@koniarova tak som zvyknutá, ani neviem odkedy. Nechcem si zašpiniť pyžamo 😁