Ako často periete pyžamo pri spaní bez prádla?
Ahojte, otázka na ženy, ako často si periete pyžamo keď spíte bez spodneho pradla? Kludne anonymné odpovede. Bývam ešte s rodičmi a podľa rodičov som chorobne čistotná, mne to príde štandard.
Ďakujem.
@viestta no ved hej. Každý to ma ináč. Ja si neviem predstaviť späť v nohavičkách, a v podprde dupľom. 😄
@bielasovicka ani ja
ja sa sprchujem kazdy deň ráno aj večer čiže mne pride akurat raz do tyzdňa alebo raz za 5 dní
@anonym_autor pokiaľ som mala ešte menzes, vtedy každý deň spodok pyžama čistý , inak každý druhý deň som menila pyžamo.
@anonym_autor ak chces ciste pyzamo kazdy den, si podla mna ehm "prehnane cistotna". ps: bez nohaviciek spim vzdy, ked nemam menzes a pyzamo menim tak raz za tyzden.
Pod pyžamo si dáva niekto spodné prádlo? Prečo? 🤔
@bielasovicka Aby som ho nemusela prat kazdy den? Za mna je v poriadku byt aj bez pradla aj s pradlom. Takto mi pyzamo vydrzi aj 3-4 dni, inak by som ho prala castejsie. A dalsia vec,ja neznasam,ked mi ten stred od kratasov,alebo nohavic beha hore dole medzi ritou a vaginou - veelmi lahko sa tak clovek dostane k bakterii v suske. Mozete si pred spanim zadok aj vydezinfikovat,ale v noci prdite 😉
Kto spí v pyžame ešte aj so spodným prádlom? Nepoznám takého.
@koniarova Plno ludí tak spí
Kde sa zobrala táto prehnaná čistota ,veď umývať sa treba ,prať tiež ,ale myslit si,že telo ma byt pomaly sterilizovaných a pohlavne orgány sú fuj a ešte keď sa spotia.Vsetko by malo voňať
Inak sex ako robíte s tými fuj pohlavnými orgánmi
@anonym_autor raz za týždeň , isto že každý deň 😂 akeze sú tu zrazu cistotne baby.
@bielasovicka Aby som ho nemusela prat kazdy den? Za mna je v poriadku byt aj bez pradla aj s pradlom. Takto mi pyzamo vydrzi aj 3-4 dni, inak by som ho prala castejsie. A dalsia vec,ja neznasam,ked mi ten stred od kratasov,alebo nohavic beha hore dole medzi ritou a vaginou - veelmi lahko sa tak clovek dostane k bakterii v suske. Mozete si pred spanim zadok aj vydezinfikovat,ale v noci prdite 😉
@anonym_16d429 a prdis iba do pyzama, do nohaviciek nie?🤔 bakterie nemaju brzdy
@anonym_289542 rano si daju ciste spidne pradlo vecer na spanie zas ciste a rano zas ciste?
@natalka13 ano presne tak, rano si dam ciste a vecer po sprche zas ciste. Ak cvicim, tak aj cez den po sprche ciste.
@wolf_ netuším ako to robia po príchode domov ,muza pobozkať ,deťom tiež pusinku na líčko hodiť ,kým sa orgabu a vydezinfikuju sa aj zabudne koli čomu to bolo
Inak fakt ten orálny sex,keď sa spotia a nedaj boh ešte to robiť v rámci sexu ,lebo však výtok ako z kohútika
Ja spím v nohavičkách. Oblečiem si ich večer po sprche, spím v nich a cez deň v nich normálne fungujem. Myslím, že meniť gaťky 1x denne po sprche je úplne v poriadku 🙂
@anonym_289542 rano si daju ciste spidne pradlo vecer na spanie zas ciste a rano zas ciste?
@natalka13 asi áno 👍🙈
@anonym_autor pod pyzamom nemám spodné prádlo, teraz v lete pyzamkove kraťasy a tričko. Keď mám pocit, že je prepotené či špinavé vymením. Neriešim to, či to mám dva či tri dni.
ženy, poviem vám pravdu. Založila som nevinnú diskusiu a po prečítaní všetkých komentárov len čumím aká nenávisť vo vás je voči ostatným. Ja som sa len spýtala lebo u nás doma máme od mojej puberty rôzne hygienické návyky, pretože som predtým žila s otcom a jeho priateľkou a teraz som u maminy a som školu... Mňa len zaujímalo kto to ako má ale to ak periete každý deň tak neviem ako stíhate prácu, deti, fitko, varenie a starostlivosť o seba lebo deň má 24 hodín...
ženy, poviem vám pravdu. Založila som nevinnú diskusiu a po prečítaní všetkých komentárov len čumím aká nenávisť vo vás je voči ostatným. Ja som sa len spýtala lebo u nás doma máme od mojej puberty rôzne hygienické návyky, pretože som predtým žila s otcom a jeho priateľkou a teraz som u maminy a som školu... Mňa len zaujímalo kto to ako má ale to ak periete každý deň tak neviem ako stíhate prácu, deti, fitko, varenie a starostlivosť o seba lebo deň má 24 hodín...
@anonym_autor ja neperiem odkedy mame automaticku pracku. Perie pracka sama, bez toho aby ma k tomu potrebovala. Kludne aj 4 hodiny perie sama ak jej nastavim taky program. Naplnit pracku a povesat pradlo je zalezitost par minut. V tom najhorsom pripada mozno 20 dokopy, ak je v davke vela ponoziek a zdrzuju pri vesani
@anonym_autor ja neperiem odkedy mame automaticku pracku. Perie pracka sama, bez toho aby ma k tomu potrebovala. Kludne aj 4 hodiny perie sama ak jej nastavim taky program. Naplnit pracku a povesat pradlo je zalezitost par minut. V tom najhorsom pripada mozno 20 dokopy, ak je v davke vela ponoziek a zdrzuju pri vesani
@viestta a máte asi aj sušičku že nič nežehlíte?
@viestta a máte asi aj sušičku že nič nežehlíte?
@anonym_autor zehlim len to co je nevyhnutne, uz nakupujem tak aby som zehlit nemusela a vesiam tak aby som zehlit nemusela, zo snury rovno skladam a odkladam, takze sa nic nepokrci a na zehlenie mam toho minimum.
(ano, niektore prave vyvratilo ked to citaju, ja mam radsej oprate ciste, preto periem mozno pricasto, neplytvam casom zehlenim)
@anonym_autor ale veď pranie koľko minút zaberie ,das do pračky ,tri minúty a to ešte preháňam ,dať do susicky,koľko 20sekund,poskladať desať minút
Ja napríklad púšťam práčku a vysávač ráno ,keď idem do prace ,poobede drbnem do susicky,umývačku púšťam keď idem spať a ráno ju muz vyberie
@anonym_autor ja celkom nechápem, ako môže niekto spat v nohavičkách plus pyzamove nohavice. Nepohodlie nadovšetko? To je potom tu mykoza tam mykoza a furt dokola a poraďte. Spim iba v tričku celoročne. Pre rypalky...ano počas MS v nohavičkách.
@anonym_autor ja celkom nechápem, ako môže niekto spat v nohavičkách plus pyzamove nohavice. Nepohodlie nadovšetko? To je potom tu mykoza tam mykoza a furt dokola a poraďte. Spim iba v tričku celoročne. Pre rypalky...ano počas MS v nohavičkách.
@anonym_d45fbb Akoby som ja písala😂😂 detto
@anonym_d45fbb mne je zas nepohodlne spat bez nohaviciek. A?
Mykozu som mala naposledy na strednej skole… ako co tak pochopit, ze kazda sme ina? Ci ked ty mas rada pomarancovy dzus, tak nechapes ako moze niekto lubit jablkovy? 😅 a treba sa preto, ze niekto to ma inak “povysovat”?
@anonym_autor teraz vám dám všetkým najväčší lifehack, vlastne len pre mami na materskej. Večer sa osprchujem dám si čisté spodné prádlo čisté domáce veci a v nich som celý deň. Nemáte začo. Do Perín čisté a cez deň tiež.
Pri týchto odpovediach sa čudujem, že nemenite aj posteľnú bielizeň minimálne 2 krát do týždňa, predsa len intímnosti s partnerom ...
@vikisisi menia! Všetko oblečené vrátane uterákov každý deň, posteľné aspoň dvakrát za týždeň. Aj by mi to bolo smiešne, keby to planétu a životné prostredie tak nebolelo.

@bielasovicka odpoved nepoznam, ale akoze kazdy nech si robi ako jemu vyhovuje. Tak ako ked niekto nosi aj doma podrdu, niekto v nej aj spi (ja som si donedavna myslela, ze to len fo filmoch, aby "sa slusnost zachovala"), ale na MK som sa dozvedela, ze niektore v podprde spavaju. Niektore spavaju v gatkach pod pyzamom, niekto spi v ponozkach, niekto nahy. No a?
@viestta no ved hej. Každý to ma ináč. Ja si neviem predstaviť späť v nohavičkách, a v podprde dupľom. 😄