Ako čistiť spodok panvice účinne?
Prosím s akým prostriedkom čistite spodok panvice. Velka vdaka pekny den

@anonym_autor medenny kotuc do vrtacky a idees
@anonym_autor well done odmasnovac za studena. Nastriekať, nechať pôsobiť a krasne ti to zíde.
@anonym_autor well done odmasnovac za studena. Nastriekať, nechať pôsobiť a krasne ti to zíde.
@yvankamala pozeram cez dm apku ale tam to asi nemajú lebo mi to nenaslo. Kde ste to kupovali?
Ja by som to nastriekala sprejom na rury a gril.
Ja by som to nastriekala sprejom na rury a gril.
@simsalabim Aj ja tak robím. Pekne zíde všetko dole.
@yvankamala pozeram cez dm apku ale tam to asi nemajú lebo mi to nenaslo. Kde ste to kupovali?
@anonym_autor Kúpiš to v Coop Jednota.
Ja odmocim v teplej vode potom stara klasika dratenka plus tekuty cif a vsetko zlezie..
Nedavno som zrovna cistila. Well done som nastriekala na panvicu, na ktoru som poukladala papierove vreckovky (tie vytahovacie). Vreckovky su na to, aby to z panvice rychlo nestieklo. Ked sa mi to zdalo suchsie, zase som prestrekla, nechala posobit a potom vydrhla hubkou. Nechaj posobit aspon 20-30 min. A nech je to mokre.
Well done kupujem v jednote a mozno tescu, to si nie som ista.
@anonym_autor skús inú drogérii, pripadne tesco, myslim, že aj LIDL ma. A ano, presne toto
Ja na to používam prípravok na sklo kozubu
@yvankamala Ďakujem krásne za radu dnes som kúpila nastriekala som na panvicu a krásne zišlo dole. Veľká vďaka za pomoc 🌷 pekný zvyšok dňa Vám želám 🙂🌸🌼🍀
@yvankamala Ďakujem krásne za radu dnes som kúpila nastriekala som na panvicu a krásne zišlo dole. Veľká vďaka za pomoc 🌷 pekný zvyšok dňa Vám želám 🙂🌸🌼🍀
@anonym_autor rado sa stalo🫶🏻 určite ešte využiješ v domácnosti🙂 pekny den aj tebe
@cacianka gel som neskusala, ono ta pasta je fajn preto, ze obsahuje male ciastocky, nieco podobne ako Cif, ale tuhsie a tie vlastne ucinne zosuchaju necistoty. Ale vyskusaj gel a daj vediet, ci zabera rovnako
@vikusjk zatiaľ som pastou drhla podrážky tenisiek, krásne vyčistila. asi tento týždeň gél vyskúšam na vaňu, tak ok napíšem
Nedavno som zrovna cistila. Well done som nastriekala na panvicu, na ktoru som poukladala papierove vreckovky (tie vytahovacie). Vreckovky su na to, aby to z panvice rychlo nestieklo. Ked sa mi to zdalo suchsie, zase som prestrekla, nechala posobit a potom vydrhla hubkou. Nechaj posobit aspon 20-30 min. A nech je to mokre.
Well done kupujem v jednote a mozno tescu, to si nie som ista.
@81alena81 len doplním - položiť na nejaké staré noviny, lebo tekutina môže poškodiť kuchynskú dosku, mne urobila svetlejší fľak
@cacianka a ako ste ten fľak potom odstránili
@anonym_autor to sa nedá, vyžralo to povrch, našťastie len jemne, akoby vysušilo takú mapu. zvyknem to pretrieť trochu mastným (diava, olejček) a doska je svetlá tak to nevidieť veľmi ake´dže sa na tom úseku najviac pracuje, tak sa to stráca

@anonym_autor cistim pravidelne aby sa takto ta ohorena spina z jedla a oleja nevytvorila, toto musis jednoducho hrubsou hubkou vydrhnut+nejaky cistiaci prasok