icon

Ako dosiahnuť rovné prádlo zo sušičky?

13. jan 2024

Ahojte žienky, kúpila som si sušičku na základe odporúčaní každého že ako potom nebudem musiet žehlit 😂😂😂 No opak je pravdou, dala som prať napr naše uniformy , ktoré sú z takeho tvrdšieho materialu, vacsinou bavlnene všetko.. No vytiahla som zo sušicky samozrejme hned ako sa skoncil program este teple, a su uplne dokrčené, aj tak ich musím všetky žehliť..
Snažila som sa ich ponarovnávať rukami ale aj tak to nepomohlo sú dokrčené…
Čo robíte aby ste mali prádlo zo sušičky rovné ?
Dala som sušiť napr teplaky, svetre, trická- tie boli celkom ok a nemusela som ich žehliť, ale akonahle dám nejaky takyto pevnejsi material tak hneď musím…
Poraďte

Strana
z2
denisah6
Autor odpoveď zmazal
xckaretxxx
14. jan 2024

Moja skúsenosť so sušičkou....všetko pokrčené. A ten chumac mochu po každom sušení...jednoducho to ničí prádlo. Nenávidím ju.

luxus10
14. jan 2024

@xckaretxxx a aku mas?

xckaretxxx
14. jan 2024

@luxus10 beko

minenkak
14. jan 2024

Ja neviem, čo ja mám za sušičku,ale mne aj suši, aj nekrci a ešte pradlo aj vonia keď ho vyberiem,dokonca celý byt keď sušim

vevapeto
14. jan 2024

Mám AEG sušičku, uniformu v nej nesuším z rovnakého dôvodu, ani posteľné prádlo ( to ešte mokré z práčky vyžehlím, a nechám na sušiaku vyschnúť ).

luxus10
15. jan 2024

@vevapeto ja mam z aeg postelne pradlo tak krasne vysusene, ze nemusim zehlit, a nezehlim nic...

minenkak
15. jan 2024

@luxus10 presne

simca06022011
15. jan 2024

bud menej naplnit susicku a nenechat to uplne vysusit, tento tvrdy material ked uplne vyschne, podla mna vzdy je dokrkvany. Nepomaha mi napr ani ked ot ponatriasam a vyrovnam predtym ako to hodim do susicky.
Inak zehlim vsetko aj zo susicky :DD

luxus10
15. jan 2024

autorka nic nepise o pracke a otackach...akonahle je pradlo viac napite vodou, susicka ho vyhodnoti a zvoli sposob susenia-teplotu a dlzku, a urcite aj mnozstvo...cim lepsie odstredene pradlo, tym ma susicka lahsiu pracu...

vevapeto
15. jan 2024

@luxus10 ja zas naopak, pokrčené a potom sa ho neviem dozehlit…

luxus10
15. jan 2024

@vevapeto asi davas privysoky stupen susenia, alebo pouzivas program bavlna eco?

vevapeto
15. jan 2024

@luxus10 na všetko dávam Extra dry, možno preto.

luxus10
15. jan 2024

@vevapeto no, asi, ja nechavam to, co je prednastavene, a som spokojna...

nelka93
21. jan 2024

@xckaretxxx tiež mam beko a teda toto mi nerobí, prádlo mam rovno, jemne a vonave. Mozno pouzivas zle programy

gabca025
21. jan 2024

@luxus10 prosim ta, aky konkretny typ susicky mas?

luxus10
21. jan 2024

@gabca025 pre mna bolo dolezite, u aeg-tr. 9-kvoli technologiam, a program perove bundy-to ma len tr. 9, to vysusi aj perove periny hrube, a ze je na 9 kg,,,

gabca025
21. jan 2024

@luxus10 dakujem. So spotrebicmi aeg som spokojna aj ja. Susicku planujem kupovat tento rok, tak dakujem za recenziu

Strana
z2