icon

Ako efektívne čistiť biele ponožky a odstraňovať škvrny?

nina0412
6. aug 2024

Prosím vás nejaké rady alebo nejaký dobrý produkt ktorý vyčistí biele ponožky a škvrny od deodorantu
Vanish nepomohol

markusrasford
6. aug 2024

@nina0412 vyvarit a savo na bielenie

viestta
6. aug 2024

kupit v DM perkarbonat a byu to vymacat v lavore alebo ho pridavat do prania

monillia
6. aug 2024

Namocit na noc do prekarbonatu ,potom vyprat

baboobchod
6. aug 2024

https://www.mojadm.sk/tierra-verde-bieliaci-pra...
Toto! Tip som našla nedávno tu na MK a ako to vyčistilo škvrny, nechápem 🥳

nikpa
6. aug 2024

@nina0412 všetky tie prostriedky na čistenie stoja viac ako nové ponožky... Skúsila by som co mam doma ale vrážať do nových neoverených prostriedkov je strata peňazí a času, pokiaľ to máš kupovať len kvôli ponožkam. Ešte vyvárať a predpierat... 🙈

lucik194
6. aug 2024

mam od tierra verde x prostriedkov..... a teda nevyprali nic poriadne ,☹️

takze za mna, biele ponozky kolko sa operu, tolko da operu..... na skvrny od deodorantu mi nepomohlo absolutne nic (biele tricka)

markusrasford
6. aug 2024

@nikpa tak ale zas môže mať kvalitné ponožky a viac párov. Človek sa neustále zdokonaľuje.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
slavomira236
15. aug 2024

@nina0412 toez som lupila ten prasok v tiera verde..ze vybieli zaclony tielka ae ziafen zazrak sa nekonal

melaniiiiia
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
17. aug 2024

@doriiis mala som to. Bolo to na 2 veci....

doriiis
17. aug 2024

@stanulienkat ....fakt? U mňa to funguje perfektne.

simca06022011
17. aug 2024

neviem ci som dvina, ale od antiperspirantov ani deo nemavam ziadne skvrny na nicom. Zmenla by som asi ten vyrobok :D ponozky zalezi od materialu... su take ktore nevyperie nic ani bielidlo riadne im nepomoze :D ja pouzivam tiez niejaky prasok do vsetkeho bieleho, a na bielu to super funguje + riadny prasok na biele pradlo k tomu. Specialne flaky natieram priamo na skvrny.

judit47
17. aug 2024

@melaniiiiia a vies ake ma zlozenie?Je to presne ten pekarbonat, ktory vies kupit v kazdej drogerke za 1/5 ceny eurony😜

viestta
17. aug 2024

@melaniiiiia do kolkych tem o prani das este reklamu?