Ako efektívne čistiť nafukovací bazén bez častej výmeny vody?
Prosím,ako by ste riešili čistenie bazéna 150x200cm,aby som nemusela stale meniť vodu kvoli riase? Poprosím aj konkrétny prípravok co odporucate, skôr z tých lacnejsich. Nemám vysoké požiadavky,len nech ta voda vydrží aspoň tyzden
A ci sa dá takou vodou z bazéna potom poliať trávnik,resp. záhrada
Ďakujem
@mudrmp ahoj, aku vodu pouzivas? Studna abo mestska?
@janetinka27 zo studne
@janetinka27 teda zatiaľ sme používali zo studne,ale keďže mame maličké deti,rozmýšľame,že by sme im dávali mestskú,ešte nevieme
Potrebujes kvalitnu filtraciu a chemiu, inak menit vodu denne a zakazdym poriadne vycistit. V tyzdnovej odstatej vode by som ani potkany neokupala. To uz ma svoj zivot taka voda...
Potrebujes kvalitnu filtraciu a chemiu, inak menit vodu denne a zakazdym poriadne vycistit. V tyzdnovej odstatej vode by som ani potkany neokupala. To uz ma svoj zivot taka voda...
Bez filtrácie a chémie to nepôjde ináč cesta neexistuje, ináč vylievať každe dva dni, ako píše vyssie
@hopatko tiež by som ani potkana nedala do takej týždňovej vody 🤣
@hopatko
@zuzubb007
Ved práve preto sa pýtam. Veľký bazén je jasný,že tam treba všetko tie filtrácie atd. Ale neviem co všetko potrebuje taky malý bazén.
Doteraz sme mali uplne minibazénik a tam som menila vodu každý deň.
Napr videla som v obchode odstraňovač rias,neviem ci stačí to,alebo aj chór atd..vôbec nemám skusenost