icon

Ako efektívne čistiť nafukovací bazén bez častej výmeny vody?

mudrmp
24. jún 2025

Prosím,ako by ste riešili čistenie bazéna 150x200cm,aby som nemusela stale meniť vodu kvoli riase? Poprosím aj konkrétny prípravok co odporucate, skôr z tých lacnejsich. Nemám vysoké požiadavky,len nech ta voda vydrží aspoň tyzden
A ci sa dá takou vodou z bazéna potom poliať trávnik,resp. záhrada
Ďakujem

janetinka27
25. jún 2025

@mudrmp ahoj, aku vodu pouzivas? Studna abo mestska?

mudrmp
autor
25. jún 2025
@janetinka27

@janetinka27 zo studne

mudrmp
autor
25. jún 2025
@janetinka27

@janetinka27 teda zatiaľ sme používali zo studne,ale keďže mame maličké deti,rozmýšľame,že by sme im dávali mestskú,ešte nevieme

hopatko
25. jún 2025

Potrebujes kvalitnu filtraciu a chemiu, inak menit vodu denne a zakazdym poriadne vycistit. V tyzdnovej odstatej vode by som ani potkany neokupala. To uz ma svoj zivot taka voda...

zuzubb007
25. jún 2025
@hopatko

Potrebujes kvalitnu filtraciu a chemiu, inak menit vodu denne a zakazdym poriadne vycistit. V tyzdnovej odstatej vode by som ani potkany neokupala. To uz ma svoj zivot taka voda...

Bez filtrácie a chémie to nepôjde ináč cesta neexistuje, ináč vylievať každe dva dni, ako píše vyssie
@hopatko tiež by som ani potkana nedala do takej týždňovej vody 🤣

mudrmp
autor
25. jún 2025
@hopatko

@hopatko
@zuzubb007
Ved práve preto sa pýtam. Veľký bazén je jasný,že tam treba všetko tie filtrácie atd. Ale neviem co všetko potrebuje taky malý bazén.
Doteraz sme mali uplne minibazénik a tam som menila vodu každý deň.
Napr videla som v obchode odstraňovač rias,neviem ci stačí to,alebo aj chór atd..vôbec nemám skusenost