icon

Ako efektívne vyčistiť byt po fajčiaroch?

ameliaamalka
2. mar 2024

Ahojte, čistil niekto byt po silných fajčiaroch? Ako to šlo? Čo Vám najviac zabralo? Čítala som o ozon, skúšali ste? Ďakujem za rady

lakebabe
2. mar 2024

@ameliaamalka po predošlých najomnikoch a bolo to zle pomohlo len vymeniť nábytok a vymaľovať inak to vôbec nechcelo zmiznúť

kavenkaa
2. mar 2024

Ahoj, nám výrazne pomohol ozón, ale menili sme aj podlahy a všetok nábytok..

wade
2. mar 2024

Všetko preč, nábytok, koberce a vymaľovať (ideálne aj odstrániť starý náter).

lakebabe
2. mar 2024

@wade tak tak aj podlahy sme museli meniť keď chytis takých podnajomnikov je to radosť. Všetko preč toho sa nezbavi

alenka58
2. mar 2024

všetko aj dvere išli preč, všetko nábytok vrátane kuchynskej linky, podlahy, steny maliar oškriabal dal stierku, vymaľoval, nemá význam len čiastočne niečo spraviť bude to stále cítiť , my sme nefajčiari tak to je znásobené

domiklik
2. mar 2024

@ameliaamalka vymaľovať, vytepovat, najlepšie vyhodiť nábytok, aspoň ten hnuteľný..

kaktusik007
2. mar 2024

@ameliaamalka no ja som musela oklepat este aj omietku, strasne to tu bolo zatuchnute.... dokonca prve dva roky, ked bola izba zatvorena dlhsie, a prisla si do nej, ten cigaretovy smrad tam bolo citit...... novymi omietkami, podlahami, malovkou, a vetranim --- mozem povedat, ze uz zopar rokov je to fakt OK.

zuzanaete
2. mar 2024

My sme kupili uplne zafajceny byt. Povodni vlastnici museli tahat vnutri jednu za druhou. Nastastie byt bol v povodnom stave (aj okna), takze vsetko sa vyhodilo, omietka uplne oskrabala a islo sa nanovo. Potom to bolo ok.

zuzulka558
2. mar 2024

Susedia kupovali pred par rokmi byt no nie po fajciaroch ale psickarke s 3 psami no myslím ze ten smrad to je to isté ak si není zvyknutá oni podlahu až šklbali a dávali preč co sa len dalo, to isté aj steny skrabali, nábytok vyhadzovali do posledného milimetra aj WC aj vanu no ozaj všetko,,