Ako efektívne vyčistiť zažltnuté dlaždice v kúpeľni?
Ahojte, pekný deň .
Prosím vás, potrebujem radu lebo sa zbláznim..
Kúpili sme byt a pred 3 dňami sme sa presťahovali. Nakoľko teda robím generálku celého bytu vrhla som sa ako prvé na kuchyňu a kúpeľňu.
Žienky.. tá kúpeľňa má rok (prerábali ju) a takto je to tam všetko zájdené.. skúšala som biely ocot, pulirapid, z dmky odstraňovač vodného kameňa a nič . Nejde to vôbec dole.. tie dlaždice sú nejaké akoby zažltnuté.. viete mi prosím poradiť ako to vyčistiť? Je tam šero, takže to nie je až tak vidno ale takto s bleskom.. skoro ma kleplo.. toto už je po tom, čo som použila všetky prípravky čo som spomínala..
Ďakujem.

Za mna tlakovy parny cistic
@anonym_autor ja by som dala domestos alebo aj savo na plesne vyťahuje farbu..ale ten domestos by mohol pomôcť. Skúšala som oboje a presne na takúto špinu to zaberá.
Este pulirapid ten ruzovy taha tento svincik
To je sprchový kút? Ak áno, pomôže len dat dole silikón a nanovo.
Este pulirapid ten ruzovy taha tento svincik
@kiki68 ten som použila. Takto to je
To je sprchový kút? Ak áno, pomôže len dat dole silikón a nanovo.
@catherinah áno sprchový kút, silikón čo tam bol sme dali dole už koľko išlo ale takto to je tam stále
A ďakujem všetkým.. skúsim domestos najskôr
A ďakujem všetkým.. skúsim domestos najskôr
@anonym_autor ja by som skusila nieco na sposob well done, to vyzera na nanosy mydla a tie s kyselinou dole nepojdu, potrebujes odmastovac. Vymenit silikony a sparovku vycisti fixinelou na spary v rozprasovaci
@anonym_autor ja by som skusila nieco na sposob well done, to vyzera na nanosy mydla a tie s kyselinou dole nepojdu, potrebujes odmastovac. Vymenit silikony a sparovku vycisti fixinelou na spary v rozprasovaci
@viestta ďakujem 😊
@viestta ďakujem 😊
@anonym_autor pozor tuším domestos a pulirapid nesmú ísť súčasne. Mohli by ste sa priotravit. Ešte ma napadol Puer (kliknite ako to zarobiť na nete) ale to musí aspoň nič stať
@anonym_autor pozor tuším domestos a pulirapid nesmú ísť súčasne. Mohli by ste sa priotravit. Ešte ma napadol Puer (kliknite ako to zarobiť na nete) ale to musí aspoň nič stať
@tatiana321123 puer je vlastne pekarbonát sodný, ten sa nesmie dávať na takýto povrch.. zničí ho
mňa by zaujímalo, koľko promile mal ten obkladač čo urobil takúto fušérsku robotu
@tatiana321123 puer je vlastne pekarbonát sodný, ten sa nesmie dávať na takýto povrch.. zničí ho
mňa by zaujímalo, koľko promile mal ten obkladač čo urobil takúto fušérsku robotu
@done tiež sa pýtam.. keby som odfotila celý sprcháč, tak sa človek chytí aj za hlavu.

@anonym_autor Biely Domestos naneste na postihnuté miesta a nechajte pôsobiť pol dňa.