icon

Ako efektívne vyčistiť zažltnuté dlaždice v kúpeľni?

25. júl 2025

Ahojte, pekný deň .
Prosím vás, potrebujem radu lebo sa zbláznim..
Kúpili sme byt a pred 3 dňami sme sa presťahovali. Nakoľko teda robím generálku celého bytu vrhla som sa ako prvé na kuchyňu a kúpeľňu.
Žienky.. tá kúpeľňa má rok (prerábali ju) a takto je to tam všetko zájdené.. skúšala som biely ocot, pulirapid, z dmky odstraňovač vodného kameňa a nič . Nejde to vôbec dole.. tie dlaždice sú nejaké akoby zažltnuté.. viete mi prosím poradiť ako to vyčistiť? Je tam šero, takže to nie je až tak vidno ale takto s bleskom.. skoro ma kleplo.. toto už je po tom, čo som použila všetky prípravky čo som spomínala..

Ďakujem.

Ako efektívne vyčistiť zažltnuté dlaždice v kúpeľni?Ako efektívne vyčistiť zažltnuté dlaždice v kúpeľni?Ako efektívne vyčistiť zažltnuté dlaždice v kúpeľni?Ako efektívne vyčistiť zažltnuté dlaždice v kúpeľni?
henamichal
25. júl 2025

@anonym_autor Biely Domestos naneste na postihnuté miesta a nechajte pôsobiť pol dňa.

kiki68
25. júl 2025

Za mna tlakovy parny cistic

sandra49
25. júl 2025

@anonym_autor ja by som dala domestos alebo aj savo na plesne vyťahuje farbu..ale ten domestos by mohol pomôcť. Skúšala som oboje a presne na takúto špinu to zaberá.

kiki68
25. júl 2025

Este pulirapid ten ruzovy taha tento svincik

catherinah
25. júl 2025

To je sprchový kút? Ak áno, pomôže len dat dole silikón a nanovo.

autor
25. júl 2025
@kiki68

Este pulirapid ten ruzovy taha tento svincik

@kiki68 ten som použila. Takto to je

autor
25. júl 2025
@catherinah

To je sprchový kút? Ak áno, pomôže len dat dole silikón a nanovo.

@catherinah áno sprchový kút, silikón čo tam bol sme dali dole už koľko išlo ale takto to je tam stále

autor
25. júl 2025

A ďakujem všetkým.. skúsim domestos najskôr

viestta
25. júl 2025
@anonym_autor

A ďakujem všetkým.. skúsim domestos najskôr

@anonym_autor ja by som skusila nieco na sposob well done, to vyzera na nanosy mydla a tie s kyselinou dole nepojdu, potrebujes odmastovac. Vymenit silikony a sparovku vycisti fixinelou na spary v rozprasovaci

autor
25. júl 2025
@viestta

@anonym_autor ja by som skusila nieco na sposob well done, to vyzera na nanosy mydla a tie s kyselinou dole nepojdu, potrebujes odmastovac. Vymenit silikony a sparovku vycisti fixinelou na spary v rozprasovaci

@viestta ďakujem 😊

tatiana321123
25. júl 2025
@anonym_autor

@viestta ďakujem 😊

@anonym_autor pozor tuším domestos a pulirapid nesmú ísť súčasne. Mohli by ste sa priotravit. Ešte ma napadol Puer (kliknite ako to zarobiť na nete) ale to musí aspoň nič stať

autor
25. júl 2025
@tatiana321123

@anonym_autor pozor tuším domestos a pulirapid nesmú ísť súčasne. Mohli by ste sa priotravit. Ešte ma napadol Puer (kliknite ako to zarobiť na nete) ale to musí aspoň nič stať

@tatiana321123 puer je vlastne pekarbonát sodný, ten sa nesmie dávať na takýto povrch.. zničí ho

done
25. júl 2025

mňa by zaujímalo, koľko promile mal ten obkladač čo urobil takúto fušérsku robotu

anonym_b943de
25. júl 2025
@anonym_autor

@tatiana321123 puer je vlastne pekarbonát sodný, ten sa nesmie dávať na takýto povrch.. zničí ho

@anonym_autor

dariaaa
26. júl 2025
@kiki68

Za mna tlakovy parny cistic

@kiki68 parny cistic su vyhodene peniaze.Zrovna par dni dozadu som to s nim skusala.Ani naznak rozdiel

kiki68
26. júl 2025
@dariaaa

@kiki68 parny cistic su vyhodene peniaze.Zrovna par dni dozadu som to s nim skusala.Ani naznak rozdiel

@dariaaa zalezi aky, ten profi na pozicanie je super

autor
26. júl 2025
@done

mňa by zaujímalo, koľko promile mal ten obkladač čo urobil takúto fušérsku robotu

@done tiež sa pýtam.. keby som odfotila celý sprcháč, tak sa človek chytí aj za hlavu.