icon

Ako na voňavé oblečenie?

millianko
15. feb 2025

Prosím poraďte mi nejaké pracie prostriedky alebo vôňe

tairyx
16. feb 2025

Neskúšala si parfumy na pranie? Sú drahšie, ale oplatí sa to. Skús si dať do googlu. Nechcem tu robiť reklamu na žiadnu značku, ale je veľa firiem, ktoré vyrábajú tieto parfumy, stačí si už len vybrať.
Mne inak pekne voňajú samé o sebe kapsule ariel. Ale iba kapsule, tie drahé, prášok ani gel mi tak nevoňajú.

lusyyy36
16. feb 2025

Lenor práci + lenor avivaz. Alebo aj persil dosť silno vonia

lucia13022023
16. feb 2025

Ja používam cocolino aviváže a mne prádlo vonia vždy.

pikachu999
16. feb 2025

@millianko Giovanni oleje , lenory tie fresh air 😊

lenkakravcova
16. feb 2025

@pikachu999 tie oleje nerobia škvrny na oblečení tak ako Puella?

minenkaa
16. feb 2025

@lenkakravcova oleje sa dávajú di nádržke na avivaz a nerobia škvrny

pikachu999
16. feb 2025

@lenkakravcova mne sa ešte nestalo že by mi nejaký olej ani puella urobil škvrnu veď tam ide len 5 ml a ešte sa to mieša s vodou

olimuc
16. feb 2025

Periem v obyc ariel gel a veci vonaju este 3-4 mesiace a supnem ich aj do susicky. Mozno dam trochu viac ako je napisane na davkovani … ale uzasne vonia vsetko

dzadyna
16. feb 2025

@lucia13022023 , ja tiež Coccolino modré a ružové , a prádlo pekne dlho vonia 🙃

lucia13022023
16. feb 2025

@dzadyna anooo aj ja modré a ružové ❤️ a synovi biele.
Milujem tie vône, v ničom inom mi tak nevonia prádlo ako v tom.

katrin21
16. feb 2025

Za mna vonavydomov oleje..vyborne...moje oblubene su SummerQueen , Quarzo a Levanda

dominima
17. feb 2025

Ja používam prasok od Ariel a oleje do prania od vonaveho domova 🙂

ajko2011
17. feb 2025

Za mňa oleje do prania (puella zelená a červená, giovani kupujem len tie vzorky 16ks a The queen a Jakooo)

jesenzima
17. feb 2025

@millianko do skrine dávam voňavé vankúšiky ...

maury
17. feb 2025

Chcem sa spýtať tie parfumy na pranie, kto ich používate, tak sú také silné, alebo môže byť, že niekto dáva vysoké dávkovanie. Ako niektorí to je ako chodiaca francúzska parfuméria. Jeden pán k nám čo chodí externý dodávateľ, tak pri ňom sa fakt nedá vydržať. A ešte ako ich používate pri deťoch, alebo ľuďoch ktorým spôsobuje problém aj aviváž na spodnom prádle. Či tam to vynechávate.

minenkaa
17. feb 2025

@maury niektore sú extrémne silne

dominima
17. feb 2025

@maury pri deťoch ktorým vadí aviváž by som radšej neriskovala, alebo skúste kúpiť najlacnejšiu bez vône aviváž a do toho dať 5ml. Moje známe tak robili 🙂
Mne to vonia tak jemne nie až príliš a dávam 3 také streky do priehradky na aviváž. Niektorí to moc preháňajú si myslím. Ja mám rada vône a na dcérke to najviac cítim 🤍

pikachu999
17. feb 2025

@maury niektoré sú silné..a ja dávam podľa návodu takže mne to nejak mega silno nevonia
.len ľudia si časom na to zvyknú a potom to necitia tak tam leju toho moc.. deťom by som to nedávala viem že niekomu z okolia sa z puelly vyhadzalo dieťa a aj pes

eri84
17. feb 2025

@millianko aviváže uniq z krásne vône voňajú dlho a krásne 🙂

dominima
17. feb 2025

@eri84 máte nejakú obľúbenú?

eri84
18. feb 2025

@dominima siloe a oui som vyskúšala..to sú také vône čistoty..prádlo vonia pekne aj po vyprati 🙂

dominima
18. feb 2025

@eri84 ďakujem, vyskúšam ♥️

jankasamulko
18. feb 2025

@maury no ja som si napr. objednala vzorky z Giovanni, ze vyskusam. Ja aj ked dam ze kvapku dve tak nejdem pri tom pradle vydrzat. Ani len opatovne opranie ma toho nezbavilo. Su pre mna fakt silne. Jedina ktora sa mi ako tak pozdavala bola s tou talianskou vlajkou na obale. Mne osobne to velmi vadi, ale všeobecne ani vonavku len tak neznesiem....

katrink1
Odpoveď bola odstránená