icon

Ako očistiť stenu?

juliet86
9. júl 2023

ahojte. presuvali sme.nabytok a stena za nim je skareda (logicky) malobat nestihame za chvilu rodim bol by to extra stres. existuju nejake "soft" opatrenia (nejake tie hubky) alebo nieco cim to viem dat do pouzitelneho stavu? aspon docasne a narychlo? dakujem

babovka2321
9. júl 2023

@juliet86 od coho je skareda stena za nabytkom? Vacsinou od zleho odvetrania sa za nim robi plesen a do toho doniest babatko je ovela horsie, nez aby sa muz hecol, dal to do poriadku a vymaloval.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
viestta
9. júl 2023

@juliet86 jednu izbu mate vymalovanu od rane do vecera, ked ste mali vcaera nabytok poodtahovany, mal muz skocit do OBI a doniest vedro farby, uz by ste mali hotovo. Takto sa aj tak malovaniu nevyhnes, nech tam je na tej stene cokolvek, aj keby to bol len desatrocny prach, tak ho neodstranis nicim.

juliet86
autor
9. júl 2023

a
nuz. je spinava asi ze prach a dotyky... je to ustredna velka izba s atypickymi stropmi. uz teraz prerabame inu cast bytu odkial je nanosene js to cele.katastrofa do toho dve male skolkarske deti doma a chore. nedavam to malovanie. ale tak dik za tipy ze sme bez sance 😅

zuzubb007
9. júl 2023

@juliet86 otazkou jedneho dna vymalovat aj s nakupom veci na to, ja som v 7-8mom mesiaci vymalovala cely dom sama milujem malovat 😉

juliet86
autor
9. júl 2023

@zuzubb007 nemozem si ta zavolat pls? zaplatim nadstandardne 😅 Bratislava

zuzubb007
9. júl 2023

@juliet86 keby si z bb pridem hned 😉

juliet86
autor
9. júl 2023

@zuzubb007 do kelu aj som si myslela podla bb v nicku.... ja obdivujem ludi co su na tieto veci sikovni. my s manzelom presny opak. absolutne lavi na vsetko v tomto smere. ale vieme pekne hrat a spievat 😆😆 keby si si to rozmyslela zaplatime ubytko 😅

aniele
16. júl 2023

@zuzubb007 A 20 km ti je veľa? Teda, väčšinu vecí si robíme sami, ale občas by pomoc (najmä pri maľovaní) bodla. A tento rok by sme ešte chceli stihnúť pár úprav 😉.

juliet86
autor
16. júl 2023

ked uz sa ozivila.tato tema: kriza zazehnana. chopila.sa toho moja mega sikovna sestra a je to. aspon som videla ze sa to da!