icon

Ako odstrániť farbu na vlasy z uteráka?

8. aug 2025

Dcera si farbila vlasy a pospinila mi 2 uteraky,ktore nechala zaschnut ,je tam hneda farba
Da sa nejakym sposobom tuto farbu dat dole ?skusala som zlcovym mydlom ,ale nepomohlo.Ani po vyprati
Vdaka za rady

dusankomoj
8. aug 2025

Nijako. Jediné čo už môžeš,je poučiť dcéru, že má používať staré uteráky.

moonlight1210
8. aug 2025

@anonym_autor kupit nove, dcere dat preplatit a vysvetlit jej, ze pouzivat cierne, ci stare, ci uz tie pofarbene uteraky, a davat prat samostatne pre istotu. Nie s ostatnym pradlom.

Tieto by si mala malu sancu zachranit, aj keby si ich prala hned cerstvo pofarbene.

janetinka27
8. aug 2025

@anonym_autor ahoj, mam tmave vlasy a aj ked si vzdy riadne farbu drhnem.z vlasov, uz sa mi stalo, ze na svetlom uteraku zostali tmavsie ciary, casom sa vyprali a nic nrostalo.
Asi zavisi od toho ako velmi ich zaspinila, uz mala vlasy umyte a susila ich mokre v uteraku? Alebo v akej faze ich zaspinila?

autor
8. aug 2025
@janetinka27

@anonym_autor ahoj, mam tmave vlasy a aj ked si vzdy riadne farbu drhnem.z vlasov, uz sa mi stalo, ze na svetlom uteraku zostali tmavsie ciary, casom sa vyprali a nic nrostalo.
Asi zavisi od toho ako velmi ich zaspinila, uz mala vlasy umyte a susila ich mokre v uteraku? Alebo v akej faze ich zaspinila?

@janetinka27 umyte susila

rozculena
8. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to sa postupne vyperie,skús oprať na vyššej teplote a pridaj perkarbonát

pikachu999
10. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to sa vyperie skús niečo na fľaky použiť nejaký prášok

jabuducanevesta
14. aug 2025

@anonym_autor ja kupujem formil a vždy dva trikrát po farbení sa mi zašpini pri umývaní vlasov uterák a normálne zisiel