Ako odstrániť farbu na vlasy z uteráka?
Dcera si farbila vlasy a pospinila mi 2 uteraky,ktore nechala zaschnut ,je tam hneda farba
Da sa nejakym sposobom tuto farbu dat dole ?skusala som zlcovym mydlom ,ale nepomohlo.Ani po vyprati
Vdaka za rady
@anonym_autor kupit nove, dcere dat preplatit a vysvetlit jej, ze pouzivat cierne, ci stare, ci uz tie pofarbene uteraky, a davat prat samostatne pre istotu. Nie s ostatnym pradlom.
Tieto by si mala malu sancu zachranit, aj keby si ich prala hned cerstvo pofarbene.
@anonym_autor ahoj, mam tmave vlasy a aj ked si vzdy riadne farbu drhnem.z vlasov, uz sa mi stalo, ze na svetlom uteraku zostali tmavsie ciary, casom sa vyprali a nic nrostalo.
Asi zavisi od toho ako velmi ich zaspinila, uz mala vlasy umyte a susila ich mokre v uteraku? Alebo v akej faze ich zaspinila?
@anonym_autor ahoj, mam tmave vlasy a aj ked si vzdy riadne farbu drhnem.z vlasov, uz sa mi stalo, ze na svetlom uteraku zostali tmavsie ciary, casom sa vyprali a nic nrostalo.
Asi zavisi od toho ako velmi ich zaspinila, uz mala vlasy umyte a susila ich mokre v uteraku? Alebo v akej faze ich zaspinila?
@janetinka27 umyte susila
@anonym_autor to sa postupne vyperie,skús oprať na vyššej teplote a pridaj perkarbonát
@anonym_autor to sa vyperie skús niečo na fľaky použiť nejaký prášok
@anonym_autor ja kupujem formil a vždy dva trikrát po farbení sa mi zašpini pri umývaní vlasov uterák a normálne zisiel

Nijako. Jediné čo už môžeš,je poučiť dcéru, že má používať staré uteráky.