Ako odstrániť intenzívny zápach z pracieho prostriedku Puella?
Ahojte. U svokry som zabudla synovu mikinu a ona ju dala vyprať, no akurát testovala Puella vôňu a je to neskutočný smrad. Dusí ma z toho pachu. Prepieram ju zatiaľ ručne len v čistej vode, ale neustále z toho ide jemná pena. Čo to je pre boha za chémiu? Namočila som ju do sódy a octu. Je nejaká šanca že to z nej dostanem? Alebo ju môžem rovno vyhodiť? Ja periem bez aviváže, v géli bez vône nakoľko syn ma citlivú pokožku a mne vyslovene tieto "vône" spôsobujú bolesť hlavy. 😩 Mam tým už napachnuté aj ruky. 😩 Nechápem že si toto niekto vedome drží na pokožke alebo v tom nebodaj perie aj posteľné prádlo a celú noc inhaluje. 😳😳😳
@anonym_372cf0 ja ti ale teda prvá pripojím overenú informáciu, priamo z prvej ruky.
Čo sa týka tancujúcich škrečkov, to bol úplne iný príbeh aj priebeh firmy. O tom ti môžem napísať do správy, ak chceš, kde si môžeš vypočuť podcast s majiteľom 🙂
@a0 tak sam majitel snad nebude na seba harusit. Precitaj si prognozy na forbes, na finstat sa viem aj sama pozriet.
@a0 tak sam majitel snad nebude na seba harusit. Precitaj si prognozy na forbes, na finstat sa viem aj sama pozriet.
@anonym_372cf0 a forbes z čoho vychádza? Okrem teda finstatu - čo usudzujem skrz clickbaitový nadpis. Nemám zaplatené predplatné, tak ak máš pošli mi screen. Ďakujem
Dala by som to do octovej vody aspoň na pol h potom preplachla v čistej a dala von vetrat riadne..
@anonym_autor Moja tiež testuje, manžela som vyhnala prezliecť sa, lebo mu minule vyprala tepláky a nabudúce takýto kus oblečenia rovno vyhadzujem: mne z toho nasmradlo komplet všetko prádlo, ktoré som s tými nohavicami prala a ešte aj práčka a sušička. Ja neviem, čo je toto za nový ošiaľ a kedy to konečne prejde, a keby aspoň tie vône neboli ako nejaká smradľavá ruska či Rumunska voňavka či čo.. alebo ešte mi jedno voňalo ako moč. Prisahám, ako keď pretečie plienka a cítiš na Tom oblečení bábätká ten pach moči. Ja keď vidím tie diskusie na tému "aký olej používať do pracky, aby mi to prevonalo BYT?" Tak normálne nechápem. Byt prevonat gebuzinou do prania? BYT??????

Len neinformovany clovek moze v tejto prechemizovanej dobe dobrovolne pouzivat dalsiu zbytocnu chemiu, bez ktorej sa da zaobist.