icon

Ako odstrániť prach z nového oblečenia?

kikadada
28. dec 2024

Dobrý deň prajem, aj vám sa stáva keď kúpite nové oblečenie je strašne zaprášené aj keď dáte prať a po vypraní je stále zaprášené? ( lebo dievčatá dostali pod stromček oblečenie a mám takýto prípad) 🙈 Tak chcem sa opýtať že či by sa to mohlo dať prať na program ,,Detská parní péče '' že či ten prach z toho oblečenia odstráni? Ten prach je z toho všade a jednu vec tri hodiny sa mi nechce prášiť 😄 Predtým som oblečenia tiež takto dlho prášila keď eom kupila nové. Neviem čo mám robiť a sušičku si nemôžem dovoliť, ďakujem za odpovede. 🙂

Strana
z2
vanilla17
29. dec 2024

@kikadada viem o čom píšeš. Ja inak z Lidla nenakupujem. Je tam oblečenie alebo napinacie plachty z ktorých padá moch. Manžel mi raz kúpil červeny uterák a keď som ho dala k ostatným veciam tak vsade bol červeny moch. Strepala som ho nad vaňou a musela som ju opláchnuť. A veľa vecí je takých, hlavne pozor na tmavé farby. Ale aj v iných obchodoch som sa s tým stretla. Lacné veci, lacný materiál.

katrin21
29. dec 2024

Netusim o akom prachu z oblecenia hovoris, jakziv som to nezazila..divne... mavala som aj veci z lidla pre malu, z pepca 70% satnika,,ziadny prach ci co to opisujes..periem.na 40 kratky 30min.program.
Prasku davam pol kelimka.
Prach zbiera iba susicka, ale realne ho na oblwceni po prani ani po kupe nevidim.

ekira1
31. dec 2024

@kikadada ak je to z látky, snáď len viac krát oprať na najvyššom odstreďovaní. Ale nekvalitná látka bude púšťať stále. Lidl ma prekvapuje, pepco vôbec, nechcela by som ani zadarmo. A oblečenie z pepca má problém prežiť 40°, na 60° ho zničíš..

danieli
31. dec 2024

Jedine co mi napadlo je ten lepiaci valcek na oblecenie, prejst nim podla potreby, len nakolko to bude uspesne neviem posudit a ani frekvenciu, tiez som klasicky “susickar”

Strana
z2