icon

Ako odstrániť zápach z gauča po zvratkoch?

luteam
18. jún 2025

Ahojte, prosim vas viete mi niekto poradit ako odstranit zapach po zvratkoch z gauca? Mali sme tu profesionalneho tepovaca ale nepomohlo to ak su zavrete okna zapach stale citit...

nellyuana
19. jún 2025

@luteam ahoj. Musel vam asi zle vytepovat gauc. Mne raz syn ovracal gauc a použila som obyč tepovac s dakym prípravkom a pomohlo to. Vyskúšaj ešte raz dat vytepovat

zuzinka888
19. jún 2025

Skus pouzit na to miesto sodu bikarbonu ta pohlcuje pachy.

ika02
19. jún 2025

Ahoj, sóda bikarbóna, alebo zmiešať trochu pracieho prášku (silne voňavého) s teplou vodou a jemne vyšúchaj. Záleží, z akej látky je pohovka.

aaadkaaa
19. jún 2025

Zle ho vytepoval...mne raz dcera ovracala gauc mliekom,to bol strasny smrad. Kym som zohnala tepovaca,posypala som na noc na hrubo sodou a rano povysavala, zapach bol prec

titka221
19. jún 2025

zavolaj ma vycucem to ako vysavas

sticker
luteam
autor
19. jún 2025

Ach no super lebo nie je to prave najlacnejsoe to tepovanie tak ma to prrkvapilo ze to stalr smrdi. No nic vyskusam tu sodu teda a ak nepomoze tak s tym pracim prostriedkom dakujem za rady

alexka89
2. júl 2025
@luteam

Ach no super lebo nie je to prave najlacnejsoe to tepovanie tak ma to prrkvapilo ze to stalr smrdi. No nic vyskusam tu sodu teda a ak nepomoze tak s tym pracim prostriedkom dakujem za rady

@luteam nesuchaj to miesto zbytočne ešte viac vbijes do látky ten zápach ...a už vôbec nie práškom lebo ako ho odstránis z gauča? len vodou a veľa močenia vsiakne až do útrob gauča a bude hniť zvnútra...najlepšie je oxidacna tepovacia pena na nábytok a calunenia čo ti povytahuje nečistoty a pachy.

jamidea
2. júl 2025

@luteam kamoska odstranila zapach rychlym predajom gauca

katsmolkova
2. júl 2025
@luteam

@luteam nám sa vygrcalo dieťa do nového auta na prednú sedačku,ale tak,že až na podlahe bolo. Na druhý deň sme odviezli auto vytepovať. Chvíľku to bolo ešte cítiť (asi tým,že sme vedeli,čo sa tomu autu stalo 😀).

luteam
autor
3. júl 2025
@jamidea

@luteam kamoska odstranila zapach rychlym predajom gauca

@jamidea 😀

luteam
autor
3. júl 2025
@katsmolkova

@luteam nám sa vygrcalo dieťa do nového auta na prednú sedačku,ale tak,že až na podlahe bolo. Na druhý deň sme odviezli auto vytepovať. Chvíľku to bolo ešte cítiť (asi tým,že sme vedeli,čo sa tomu autu stalo 😀).

@katsmolkova uf no tiez neprijemne. Ja som to nakoniec nechala tak a nejako to vypachlo 😀 lebo chlap to vytepoval tak som tam uz radsej nechcela nic davat