icon

Ako účinne odstrániť pach po mŕtvej osobe z bytu?

handzokovazuzana
22. máj 2025

Ahojte žienky ide o to že: Včera vynášali susedu ktorá zomrela asi ces víkend a nám ide do bytu pach mŕtvoly bývame na druhej strany chodby ako mi doma nie sme žiadne citlivky ale sa nám dvíha žalúdok!!!!!!! s toho pachu a včera tu u nás boli aj hasiči aj policajti a tam kde ona bývalá na druhej strane chodby sa vetraju okná od včera takže včera otvorili okná tam hasiči aj policajti aj vetrame intenzívne pri výťahu a keď som viezla dcéru do školy v pondelok aj včera tak sme sa rozprávali o to že je taký smrad ako sprepacenim keď sa niekto posere na záchode aj suseda dala vonku sprej na tej chodbe kde bývame ale to ešte zhoršilo ten pach môj manžel prišiel domov s práce a povedal že je vo výťahu a na chodbe taký smrad ako by niekto neviniesol týždeň smeti aj keď vetrame intenzívne doma tak aj cez balkón ide nám pach mŕtvoly ako sa máme toho zbaviť?!......lebo sme dali aj na chodbu sprej kde bývame to ešte horšie to je upozorňujem viprosujem si debilné komentáre a odpovede ďakujem za pochopenie.

Strana
z4
cheeta
22. máj 2025

Rozostavte poháre s octom, ten pohlcuje pachy, zapálte sviečku/sviečky POD DOZOROM, ani nie vonné, ale obyčajné.

anna777115
22. máj 2025

@handzokovazuzana Ak, je to také neznesiteľné, tak treba zavolať profesionálov, ktorý použijú špeciálnu chémiu na odvetranie. Čudujem sa, že to nerieši hasiči, ak bol už ten rozklad tela taký silný.

cheeta
22. máj 2025

Ak to nepomôže, skúste požičať germicídnu lampu a inštalovať...tu pozor na kvety.

handzokovazuzana
autor
22. máj 2025
@cheeta

Ak to nepomôže, skúste požičať germicídnu lampu a inštalovať...tu pozor na kvety.

@cheeta chcem sa spýtať že čo je to germicidna lampa

handzokovazuzana
autor
22. máj 2025
@anna777115

@handzokovazuzana Ak, je to také neznesiteľné, tak treba zavolať profesionálov, ktorý použijú špeciálnu chémiu na odvetranie. Čudujem sa, že to nerieši hasiči, ak bol už ten rozklad tela taký silný.

@anna777115 čo nerieši hasiči či čo?.......

handzokovazuzana
autor
22. máj 2025
@cheeta

Rozostavte poháre s octom, ten pohlcuje pachy, zapálte sviečku/sviečky POD DOZOROM, ani nie vonné, ale obyčajné.

@cheeta Načo treba zapáliť sviečky 😂 ako ja neverím na takéto veci mi nezapalujeme sviečky ako nič v zlom ale toto ma rozosmialo že si mám zapáliť sviečky ako čo ja mám s tým že teraz si mám zapáliť sviečky pre nič za nič 🤦🏻‍♀️

sss777
22. máj 2025
@handzokovazuzana

@cheeta Načo treba zapáliť sviečky 😂 ako ja neverím na takéto veci mi nezapalujeme sviečky ako nič v zlom ale toto ma rozosmialo že si mám zapáliť sviečky ako čo ja mám s tým že teraz si mám zapáliť sviečky pre nič za nič 🤦🏻‍♀️

@handzokovazuzana
Sviečky z včelieho vosku majú schopnosť pohlcovat pachy, to je známa vec, neviem, prečo by sa tomu nedalo veriť.

natall113
22. máj 2025
@handzokovazuzana

@handzokovazuzana nie pre nič za nič zapaľovať sviečky...ale na to aby pohltili pach...

balerina2025
22. máj 2025

@handzokovazuzana to uz bola v rozklade? s prepacenim

maranco
22. máj 2025

Pach smrti z bytu nevyženie nič. Niekedy musíme zoškriabať aj omietky, hovorí Tomáš, ktorý upratuje po zosnulých

Keď niekto zomrie v kúpeľni, väčšinou nie je potrebné robiť veľké zásahy. Ak sa to však stane napríklad v obývačke, musí ísť preč všetko – plávajúca podlaha, pohovka, matrac, všetky textílie.

https://www.aktuality.sk/clanok/AUuBohH/pach-sm...

renesance80
22. máj 2025

@handzokovazuzana kupte si katalikticku lampu a k tomu napln bez vone vybornwe to stahuje akykolvek zapach

handzokovazuzana
autor
Autor odpoveď zmazal
handzokovazuzana
autor
22. máj 2025
@renesance80

@handzokovazuzana kupte si katalikticku lampu a k tomu napln bez vone vybornwe to stahuje akykolvek zapach

@renesance80 a to kde také zoženiem a koľko to stojí?

sablinka
22. máj 2025

Smutné, že suseda nikomu nechýbala, nikto sa o ňu nezaujímal.

handzokovazuzana
autor
22. máj 2025
@sablinka

@sablinka tak ako hovoríš nikto sa o nikoho nezaujíma dnešnej dobe.

aandrea9
22. máj 2025

@handzokovazuzana no ak zomrela v posteli napríklad alebo na koberci a bola v rozklade, tak je znečistená a napachnuta plocha, kde ležala. V prvom rade treba toto zlikvidovať ako hlavný problém. Tu lampa , ocot a sviečky a spreje nepomôžu.

zuzanita1609
22. máj 2025

Na toto iba odborníka,tzv "čističa". Je ťažké dostať taký pach z priestorov. Sú to všetky ľudské tekutiny so všetkých otvorov,plus rozkladajúci sa tuk je asi najhorší. Napáchnuné všetko,aj steny,podlahy a na toto sú naozaj dobré upratovacie čaty na tieto situácie. Myslím si ,že aj veľmi dobre platené, pretože to nerobí hocikto, musí to byť tzv.odbornik na likvidáciu po takomto mieste. A to nie je nejaká irónia,či srandičky (s takým urcite nik normálny nesranduje).

handzokovazuzana
autor
22. máj 2025
@sss777

@handzokovazuzana
Sviečky z včelieho vosku majú schopnosť pohlcovat pachy, to je známa vec, neviem, prečo by sa tomu nedalo veriť.

@sss777 ako nič zlom ale ja sebe doma nebudem zapaľovať sviečky s vcelim voskom to si u seba doma zapaľuj ja tomu neverím ani tomu veriť nebudem ďakujem za pochopenie.

sovica
22. máj 2025
@maranco

Pach smrti z bytu nevyženie nič. Niekedy musíme zoškriabať aj omietky, hovorí Tomáš, ktorý upratuje po zosnulých

Keď niekto zomrie v kúpeľni, väčšinou nie je potrebné robiť veľké zásahy. Ak sa to však stane napríklad v obývačke, musí ísť preč všetko – plávajúca podlaha, pohovka, matrac, všetky textílie.

https://www.aktuality.sk/clanok/AUuBohH/pach-sm...

@maranco Prosím, vieš mi ten článok odomknúť? Rada by som ho dočítala do konca.

handzokovazuzana
autor
22. máj 2025
@aandrea9

@handzokovazuzana no ak zomrela v posteli napríklad alebo na koberci a bola v rozklade, tak je znečistená a napachnuta plocha, kde ležala. V prvom rade treba toto zlikvidovať ako hlavný problém. Tu lampa , ocot a sviečky a spreje nepomôžu.

@aandrea9 ako nič zlom ale ako ti hovoríš že nepomôže nič ako si napísala ale mne to príde ako že choď do jej bytu a že to choď tam čistiť.

balerina2025
22. máj 2025
@sablinka

bessie12
22. máj 2025
@handzokovazuzana

@sablinka tak ako hovoríš nikto sa o nikoho nezaujíma dnešnej dobe.

@handzokovazuzana veľmi smutné. Snáď našla svoj pokoj na druhom brehu.
Bohužiaľ v tomto ti neporadim, ale asi by ma šľak trafil keby som v byte mala mrtvolny zápach 🤮
Inak ja by som tie sviečky vyskúšala. Nič za to nedáš a možno to aspoň trochu pomôže. Mohlo by to byt aspoň dočasné riešenie pokiaľ by sa to nevyriešilo. Ja by som skúšala snáď aj nemožné, len aby som sa toho zápachu zbavila aspoň vo svojom byte.
A o byt susedy sa musí postarať jej rodina.

sss777
22. máj 2025
@handzokovazuzana

@sss777 ako nič zlom ale ja sebe doma nebudem zapaľovať sviečky s vcelim voskom to si u seba doma zapaľuj ja tomu neverím ani tomu veriť nebudem ďakujem za pochopenie.

@handzokovazuzana
Ale veď mne je jedno, čo si doma zapaľuješ alebo nezapaľuješ, veď si tam takto žite ďalej. Užívatelka predo mnou sa ti snažila len pomôcť a ja tiež.
Držím palce hlavne teraz v lete...

joesvk
22. máj 2025

Tu ma napadol Semmelweis, ktorý ten pach na rukách "prebil" jedine chlórom.
Je to ťažké. Keď sme boli na pitve ako žiačky na zdravotnej škole, ešte 4 dni po tom som cítila vkuse smrad .

anavixy
22. máj 2025
@handzokovazuzana

@handzokovazuzana ty si trosku nechapavejsia asi 😆 ved mas zapalit sviecku ABY POHLTILO PACH!
NIE ZA ZOMRELU DUSU, preboha 🤦🏻‍♀️
Zomrela cez vikend a uz je tam taky smrad? Mrtvoly inak nesmrdia ako ked sa niekto po…, ale tak asi je to subjektivny opis. To vlastne tak ju nasli, ze ste zistili, ze sa z jej bytu siri zapach? To asi trosku skor posla, chuderka, kazdopadne ak je tam taky smrad, ze nepomozu sviecky ani modlitby (ironia na margo tvojich komentarov..), tak asi na to treba profesionalov, ako uz bolo niekolkokrat napisane.

handzokovazuzana
autor
22. máj 2025
@anavixy

@handzokovazuzana ty si trosku nechapavejsia asi 😆 ved mas zapalit sviecku ABY POHLTILO PACH!
NIE ZA ZOMRELU DUSU, preboha 🤦🏻‍♀️
Zomrela cez vikend a uz je tam taky smrad? Mrtvoly inak nesmrdia ako ked sa niekto po…, ale tak asi je to subjektivny opis. To vlastne tak ju nasli, ze ste zistili, ze sa z jej bytu siri zapach? To asi trosku skor posla, chuderka, kazdopadne ak je tam taky smrad, ze nepomozu sviecky ani modlitby (ironia na margo tvojich komentarov..), tak asi na to treba profesionalov, ako uz bolo niekolkokrat napisane.

@anavixy ako keď ste takýto múdri ľudia tak to zaplate so svojích peňazí ako ja na to nemám peniaze ja nechápem prvom rade teba ! Ja som obyčajný človek ako ti a už sa do mňa hneď navazas adt..... Čo si to ti za človeka že tu zvysujes tlak človeku a nemáš čo robiť?!.....

joesvk
22. máj 2025

Spýtala som sa umelej inteligencie. Tak tu sú tipy .

abbey1
22. máj 2025
@handzokovazuzana

@handzokovazuzana Čo stále motáš vieru so sviečkami z včelieho vosku???

maranco
22. máj 2025
@sovica

@maranco Prosím, vieš mi ten článok odomknúť? Rada by som ho dočítala do konca.

@sovica nemám predplatné

handzokovazuzana
autor
22. máj 2025
@bessie12

@handzokovazuzana veľmi smutné. Snáď našla svoj pokoj na druhom brehu.
Bohužiaľ v tomto ti neporadim, ale asi by ma šľak trafil keby som v byte mala mrtvolny zápach 🤮
Inak ja by som tie sviečky vyskúšala. Nič za to nedáš a možno to aspoň trochu pomôže. Mohlo by to byt aspoň dočasné riešenie pokiaľ by sa to nevyriešilo. Ja by som skúšala snáď aj nemožné, len aby som sa toho zápachu zbavila aspoň vo svojom byte.
A o byt susedy sa musí postarať jej rodina.

@bessie12 tak ona keď tu bývalá tak žiadna rodina za ňou nechodila takže nám neostáva nič iné ako vytrpieť to takže ona bola taká že ani vlastná rodina ju nemala v láske takže dosť smutné.

Strana
z4