icon

Ako účinne odstrániť pach po mŕtvej osobe z bytu?

handzokovazuzana
22. máj 2025

Ahojte žienky ide o to že: Včera vynášali susedu ktorá zomrela asi ces víkend a nám ide do bytu pach mŕtvoly bývame na druhej strany chodby ako mi doma nie sme žiadne citlivky ale sa nám dvíha žalúdok!!!!!!! s toho pachu a včera tu u nás boli aj hasiči aj policajti a tam kde ona bývalá na druhej strane chodby sa vetraju okná od včera takže včera otvorili okná tam hasiči aj policajti aj vetrame intenzívne pri výťahu a keď som viezla dcéru do školy v pondelok aj včera tak sme sa rozprávali o to že je taký smrad ako sprepacenim keď sa niekto posere na záchode aj suseda dala vonku sprej na tej chodbe kde bývame ale to ešte zhoršilo ten pach môj manžel prišiel domov s práce a povedal že je vo výťahu a na chodbe taký smrad ako by niekto neviniesol týždeň smeti aj keď vetrame intenzívne doma tak aj cez balkón ide nám pach mŕtvoly ako sa máme toho zbaviť?!......lebo sme dali aj na chodbu sprej kde bývame to ešte horšie to je upozorňujem viprosujem si debilné komentáre a odpovede ďakujem za pochopenie.

Strana
z4
jaskolka
23. máj 2025
@viestta

o vela ste neprisli, vraj mamicka ziadala ospravednemie jej a jej dcere za urazky, ktore odzneli v tejto debate. Ale kedze aka matka taka Katka bolo to presne v tom istom "priatelskom tone" ako tu. Vsetci su blazni, len ona lietadlo

@viestta však ju nikto neurážal a dcéru už vôbec nie,to ona odkiaľ spadla?

viestta
23. máj 2025
@jaskolka

@viestta však ju nikto neurážal a dcéru už vôbec nie,to ona odkiaľ spadla?

@jaskolka neviem skade spadla, ale dosledky to ma vazne

lenkasarka
23. máj 2025
@viestta

o vela ste neprisli, vraj mamicka ziadala ospravednemie jej a jej dcere za urazky, ktore odzneli v tejto debate. Ale kedze aka matka taka Katka bolo to presne v tom istom "priatelskom tone" ako tu. Vsetci su blazni, len ona lietadlo

@jaskolka ako píše
@viestta

Taká jedovatá ježibaba,ale ja myslím,že oba príspevky písala tá istá osoba.

viestta
23. máj 2025
@lenkasarka

@jaskolka ako píše
@viestta

Taká jedovatá ježibaba,ale ja myslím,že oba príspevky písala tá istá osoba.

@lenkasarka ja som si tez ista, ze to je ta ista, aj jeden nick, len si myslela, ze ked napise ako mamicka, tak sa z nej vsetci potentockuju

viestta
23. máj 2025

A Zuzanka nas uz opustila... Ostal po nej len smrad. Vacsi ako po nebohej susede

betulinka1
23. máj 2025

@handzokovazuzana zisti na Mu alebo obecnom úrade, meno deti. Vystvetli na co to potrebujes, ze treba ten byt ihned vycistit a odniest látkové veci, handry prec. Ze sa neda v bytovke byvat. Treba ich kontaktovat. Iba taka rada, ze nezačni tym, ze ihned to upracte ale zacni tym, ze z bytu ide strašný zápach a ihned to upracte ale a ak sa s tym nieco urobi, budu musiet menit aj omietku, ak to budu chciet predat. Ze aby sami mali zaujem to ist vypratať. Inak tie ionizačne lampy perfektne stiahnu smrad ale treba sa riadiť návodom vyrobcu.

jaskolka
23. máj 2025
@viestta

A Zuzanka nas uz opustila... Ostal po nej len smrad. Vacsi ako po nebohej susede

@viestta skúsime zapáliť tie "zlé zlé"sviečky?😃😃

viestta
23. máj 2025
@jaskolka

@viestta skúsime zapáliť tie "zlé zlé"sviečky?😃😃

@jaskolka mna by zaujimala akeho vierovyznania je. Ta jej agresivita sa asi jej Bohu moc nepaci...

jaskolka
23. máj 2025

🕯️🕯️🕯️

really8
23. máj 2025
@viestta

@viestta ze nas opustila a ostal po nej len smrad😂😂😂😂😂😂😂😂 nominujem to na komentar roka

lilianka28
23. máj 2025

No dlho sa tu neohriala. Účet založený v 5/2025 a dnes už aj zrušený.

bessie12
23. máj 2025
@lilianka28

No dlho sa tu neohriala. Účet založený v 5/2025 a dnes už aj zrušený.

@lilianka28 účet založila len včera a dnes už je preč 😁

lilianka28
23. máj 2025
@bessie12

@bessie12 dokonca 😆

really8
23. máj 2025

Vsetci teraz zapalme sviecku za zuzku. Nech tu ani smrad neostane😂

viestta
23. máj 2025
@bessie12

@bessie12 rychla je ako kapustnica za jogurtom. Prisla, vynadala, zmizla

bessie12
23. máj 2025
@viestta

@bessie12 rychla je ako kapustnica za jogurtom. Prisla, vynadala, zmizla

@viestta ta je rýchlejšia ako toto 😂😂😂

aandrea9
23. máj 2025
@handzokovazuzana

@aandrea9 ako nič zlom ale ako ti hovoríš že nepomôže nič ako si napísala ale mne to príde ako že choď do jej bytu a že to choď tam čistiť.

@handzokovazuzana písala som, ze treba odstrániť príčinu zápachu a nie zápach maskovať sviečkami. Nikde nepíšem, ze chod to upratať ty. Nemáte v činžiaku správcu alebo co?

priscilla07
23. máj 2025

Ocot, káva, vonné sviečky

mandarinka555
23. máj 2025
@priscilla07

Ocot, káva, vonné sviečky

@aandrea9
@priscilla07 Dievčatá haló....autorka nás už opustila...

aandrea9
23. máj 2025
@mandarinka555

@aandrea9
@priscilla07 Dievčatá haló....autorka nás už opustila...

@mandarinka555 ďakujem za info 😁

viera012345
24. máj 2025
@handzokovazuzana

@anavixy ako keď ste takýto múdri ľudia tak to zaplate so svojích peňazí ako ja na to nemám peniaze ja nechápem prvom rade teba ! Ja som obyčajný človek ako ti a už sa do mňa hneď navazas adt..... Čo si to ti za človeka že tu zvysujes tlak človeku a nemáš čo robiť?!.....

@handzokovazuzana ... prepáčte, ale čítajúc Váš príspevok a komentáre k nemu, ľudia sa Vám snažia pomôcť radami a nakoniec im vycitate ich snahu.Tento problém je Váš,aj jeho riešenie.V prípade, že je pre Vás niektoré riešenie nevhodné, nemusíte útočiť na ľudí, ktorí Vám ho navrhli

jankasmejka
24. máj 2025
@handzokovazuzana

@sss777 ako nič zlom ale ja sebe doma nebudem zapaľovať sviečky s vcelim voskom to si u seba doma zapaľuj ja tomu neverím ani tomu veriť nebudem ďakujem za pochopenie.

@handzokovazuzana dáma to myslela, aby sviečky pohltili ten mŕtvolný smrad, ktorý cítite v okolí, nie kvôli duchom, ezoterike, čarovaniu.......

laurika999
24. máj 2025

@handzokovazuzana Smrad sa vyvetrá, len ten Tvoj blbý pravopis zostane.

motylik2559
24. máj 2025

Ahoj, tam by podla mna pomohlo len uplne vycistenie bytu po tej pani co zomrela. poriadna dezinfekcia...az nasledne vasa chodba...pokial sa neodstrani pach v jej byte nepomoze ani chlor, aby prestalo zapachat vo zvysnych castiach chodby. Treba ist od zakladu, odkial to vsetko prameni...ako sa hovori. Necitala som prispevky, neviem ci mas nejake kontakty na jej rodinu, ze ich poziadat o to, prip.sa obratit na zastupcu v dome ci by to vedel nejako skusit poriesit. Drzim palce

viestta
24. máj 2025
@motylik2559

Ahoj, tam by podla mna pomohlo len uplne vycistenie bytu po tej pani co zomrela. poriadna dezinfekcia...az nasledne vasa chodba...pokial sa neodstrani pach v jej byte nepomoze ani chlor, aby prestalo zapachat vo zvysnych castiach chodby. Treba ist od zakladu, odkial to vsetko prameni...ako sa hovori. Necitala som prispevky, neviem ci mas nejake kontakty na jej rodinu, ze ich poziadat o to, prip.sa obratit na zastupcu v dome ci by to vedel nejako skusit poriesit. Drzim palce

@motylik2559 zbytocne pises, autoka vynadala vsetkym a zrusila ucet

motylik2559
24. máj 2025
@viestta

@motylik2559 zbytocne pises, autoka vynadala vsetkym a zrusila ucet

@viestta jaj oki, nevedela som🙂tak snad si poradi🙂

mantilka
24. máj 2025

Ja by som to išla riesit s domovom dôverníka m a správcom bytového domu. Tiež sa môžeš ísť popýtať na políciu čo sa bude diať... Na policii budú mať informácie, keďže zomrela musia to nejak vyšetriť a uzavrieť.
Pozostalí to budú mať povinnosť upratať.

U mojej mamky tiež zomrela suseda a museli to nejaký čas trpieť kvôli polícii. Potom pozostalí predali byť a nový vlastníci ho totalne prerobili. Suseda oproti vkuse vetrala na chodbe kvôli smradu.
Neviem aký je postup lebo už aj moja mamka zomrela.

Strana
z4