Ako účinne odstrániť vodný kameň z skiel v sprche?
Poraďte niečo čo odstráni vodný kameň zo skiel v sprchači. Skúšala som Pulrapid, Fixinelu, 20% ocot a nič
@milanemila Ano, iste mas sprchovy kut znacky Ravak. Vycistit, natriet emulziou ich znacky a pokoj aj tri tyzdne, voda steka. Nastastie som na to myslela uz ked sme stavali dom a dala som si poradit.
@evansova nemame sice ravak, ale to je asi jedno ta emulzia je super ja nou pretieram aj cierne kupelnove baterie.
mne sa najlepšie osvedčila zelená fixinela na sprchové kúty. nastriekať na vlhké sklá, nechať pôsobiť a pekne zíde. ak nie, treba zopakovať....😝
@tamtamka26 a skúšali ste Pulrapid, Fixinelu?
@nikolet29 nie, lebo som mala vaňu. odkedy mám sprcháč, používam fixinelu zelenú na to určenú.
@nikolet29 podarilo sa Ti to vycistit? mam rovnaky problem, po kupe domu s dedicstvom v podobe zanedbaneho kutu ... uz som sa pytala v inej diskusii, ale nic nepomohlo (a ja sama toho poskusala) ... ci uz ostava len vymenit? dakujem 😊
@nikolet29 podarilo sa Ti to vycistit? mam rovnaky problem, po kupe domu s dedicstvom v podobe zanedbaneho kutu ... uz som sa pytala v inej diskusii, ale nic nepomohlo (a ja sama toho poskusala) ... ci uz ostava len vymenit? dakujem 😊
@cucoryedka nepodarilo sa to vyčistiť
@nikolet29 mne to ide s normálnym kuchynskym octom. Máme studňu, tvrdú vodu a ide to pekne dole.

@anna_anicka83 https://www.euronabycerny.com/sk/