icon

Ako účinne vyčistiť zatuchnutý textilný gauč?

19. jún 2024

Ahojte s cim cistite gauc? Textilny. Mam pocit ze ked na nom sedim ide mi do nosa taka zatuchnuta vona, ide to z gauca, mam pocit ze je cely zatuchnuty. Rano ked vojdem do obyvacky citim ten smrad z gauca. Skusila som ho pretriet handrickou s teplou vodou zmiesany ariel a lenor na vonu, s tym ho drhnut, nasledne som ho vytepovala Karcher tepovačom, kde som pouzila ten ich roztok. Avsak mne ten gauc stale smrdi!! 🤮 Poradte co sa da na to pouzit.

Strana
z3
20erika07
19. jún 2024

Nie je ten gauc nejak blizko pri stene a nedycha? My sme mali sice len nizke Lko
,v rohu pri stene a kedze sme studeny prizemny byt, celu vlhkost nasaval gauc odspodu a ten roh gauca, ked som zacala citit taku zatuchlinu ,prevratila som ho a ked som videla aky ma spodok a ten roh splesnivený, skoro ma vystrelo. Hned som objednavala novy na nožičkách vyšší ,poriesili sme lepsie kurenie a odvtedy ziadne pachy . Stary sme normalne na vlecku nalozili a do zberneho dvora chceli odniest, ale vzali si ho susedia aj napriek tomu v akom bol stave 🙈

alenka58
20. jún 2024

@beronsche mám len na sedacej časti pletené mäkučké prehozy a je to efektné, mala som dlhodobo koženú sedačku presne z týchto dôvodov čistenia, ale odkedy sme kúpili látkovú tak sa mi lepšie sedí, leží, spí

simca06022011
20. jún 2024

Ten gauč sa dá rozobrať, vrlke gauče nie su v kuse. A nech sa s tým chlap potrápi... co sa s tým máš ty trápiť... nejak nech to vyhodí🙂 ak to teda nevyriesis.

simca06022011
20. jún 2024

Alebo hod inzerát, ze za odvoz darujes :D

Strana
z3