Ako vyčistiť bledý granitový drez?
Dievčatá, máte prosím dobrú skúsenosť s nejakým čističom na bledé granitove drezy? Mám ho zájdený a už sa mi ničím bežným nedá vycistit. Viem, že to už nebude, ako za nového stavu, ale možno sa niečo nájde 🙏Najlepšie DM drogéria, tu mám najbližšie. Dakujem
@jaja1979mne pomáha len fixinela
@jaja1979 biely domestos. Nechať pôsobiť aspoň 10 minút, potom špongiou/handričkou vytrieť a oplachnuť. Keď budeš vytierať nezabudni si dať rukavice.
Aj my biely domestos🙂
@jaja1979 kupovala som všelijaké drahé originálne výrobky a výsledok nič moc. A potom som sa tu dočítala o zázraku. Pre mňa naozaj zázrak, pretože po aplikácii je drez ako nový. DM zelený prášok na pranie na biele prádlo. Nasypeme, zalejem horúcou vodou a necháme pôsobiť cca hodinu. A drez ako novy
Nanohubka z Dmky, navlhcis bodou a pekne sa vycisti.
Donestos a savo v žiadnom prípade ! Ale puer, či tabletku do umývačky na noc do umývadla s vodou.
1 tabletu do umyfacku riadu, zaliať horúcou vodou, nechať pôsobiť. Potom len pretriet hubkou a drez je ako novy.
perkarbonat sodny
Ja mam veľký bledý drez a dávam tam 2 kapsule do umývačky zalejem horúcou vodou, nechám do rána postáť a ráno je ako nový
@jaja1979 prášok na pranie (práškový) zaliať horúcou vodou. Nechám na noc.
@jaja1979 kupovala som všelijaké drahé originálne výrobky a výsledok nič moc. A potom som sa tu dočítala o zázraku. Pre mňa naozaj zázrak, pretože po aplikácii je drez ako nový. DM zelený prášok na pranie na biele prádlo. Nasypeme, zalejem horúcou vodou a necháme pôsobiť cca hodinu. A drez ako novy
@luliu u mňa to isté👍 tierra verde sa to volá 👍👍
Luxon používam tiež a funguje super. Kupujem ho v Teta drogérii.
Mam svetlý granitovy drez a ako písali baby, tak tabletu do umývačky a zaliat horúcou vodou. Skúšala sám aj Method na granit a mramor a ten moc nezabral.
Donestos a savo v žiadnom prípade ! Ale puer, či tabletku do umývačky na noc do umývadla s vodou.
@kalifka savo preco nie?
Jednoznačne perkarbonat, ostatné silné chémie sú príliš agresívne. Zaliať horúcou vodou a pekne to vysumi, stačí 1- 2 lyžice
Biely domestos, mas to bez drhnutia
ja som tiež najviac spokojna s prekarbonátom. vyskúšané mam kapusule do umývačky, prasky, fixinele.... ale ten prekarbonat je zatiaľ najlepší.
Pre rýchle čistenie biely domestos.
Na dlhšie puer s kyselinou citrónovou a horúca voda. Nechať postáť. Raz sa mi podarilo kúpiť toto a vyčistilo to snáď najlepšie zo všetkých možností, no viac som ho nezohnala.
@anonym_895fa6 toto som asi pred týždňom kúpila v 101ke a vycistilo to svetlý granit naozaj poctivo s krásnym výsledkom, ako nové je.

Skúšala si biely domestos?