icon

Aký je rozdiel medzi avivážami Lenor?

30. sep 2025
Aký je rozdiel medzi avivážami Lenor?Aký je rozdiel medzi avivážami Lenor?
really8
30. sep 2025

@anonym_autor jedna je na 71 prani a druha na 76. Jedna je sensitive a druha fresh air

autor
30. sep 2025
@really8

@anonym_autor jedna je na 71 prani a druha na 76. Jedna je sensitive a druha fresh air

@really8 to som si všimla, verím, že vieš načo som sa pýtala. Verím, že ti to urobilo dobre 🙂
Len si sa trocha sekla, fresh air sensitive

anonym_85f3db
30. sep 2025

@anonym_autor Okrem rozdielnej vône sú tieto balenia fresh air silnejší koncentrát, takže ho stačí dávať menšie množstvo. Preto aj keď je menšie balenie, vydrží na viac praní.

autor
30. sep 2025
@anonym_85f3db

@anonym_autor Okrem rozdielnej vône sú tieto balenia fresh air silnejší koncentrát, takže ho stačí dávať menšie množstvo. Preto aj keď je menšie balenie, vydrží na viac praní.

@anonym_85f3db ďakujem, presne totonson chcela vedieť. Myslela som, že aj vôňa je rovnaká ked sensitive. 🙂

really8
1. okt 2025
@anonym_autor

@really8 to som si všimla, verím, že vieš načo som sa pýtala. Verím, že ti to urobilo dobre 🙂
Len si sa trocha sekla, fresh air sensitive

@anonym_autor logicky to bude ina vona kedze je to iny lenor.

autor
1. okt 2025
@really8

@anonym_autor logicky to bude ina vona kedze je to iny lenor.

@really8 aj tak nechápeš, nevadí. Slnko nesvieti každému.

jablkovastrudla
1. okt 2025
@anonym_autor

@really8 aj tak nechápeš, nevadí. Slnko nesvieti každému.

@anonym_autor ta fresh aer je intenzivnejaia, viac koncentrovana. Ja kupujem iba tie fresh aer, davam naozaj malo a pradlo stale vonia. Modra a ruzova su moje najoblubenejsie. Tu je vidno davkovanie, fakt staci malo.

autor
1. okt 2025
@jablkovastrudla

@anonym_autor ta fresh aer je intenzivnejaia, viac koncentrovana. Ja kupujem iba tie fresh aer, davam naozaj malo a pradlo stale vonia. Modra a ruzova su moje najoblubenejsie. Tu je vidno davkovanie, fakt staci malo.

@jablkovastrudla ďakujem, vyskúšam ju 🙂

anonym_ff3e9b
Odpoveď bola odstránená