Aký prací prášok používate?
Ahojte, prosím ktorý prášok najviac používate?
Bonux alebo rex gel
Prave som si otvorila appku dm
Od Arielu praci gel sensitive skin je 20 centov za 1 praciu davku. Od Denkmitu praci gel ultra sensitive je 33 centov za 1 praciu davku… Vychadza mi to drahsie od dm 🤨
@rozculena na kolkych stupnoch peries ? Mne sa tie tablety nikdy nerozpustia dobre a ostanu v tom vyklenku v pracke
@reddflowerlife ale tie tabletky sa dávajú priamo do bubna,vzadu na krabičke to je nakreslená,najprv tableta,potom prádlo
@rozculena áno davam do bubna ale mne sa tak posunu dopredu , kde je to sklo, a tam ostanu zakliesnene a vobec sa nerozpustia
Cocolino sensitive praci gél, som spokojná aj cenovo.
Už len pracie pásiky od eat green
Ariel (bud kapsule alebo gel), Savo zeleny, na biele dmkovy
@reddflowerlife ja mám zvrchu plnenú,hodím do bubna a vždy sa mi rozpustila....tak ju rozmrv,skúšala som to,ide to.
@vyrovnanaosoba odfotis prosím obal😍
Gel z čapovanej drogerie
Ja už iba ecover ekologicky tekutý prášok bez chémie farbív konzervantov a umelých vôní a aróm dokonca bielizeň po ňom nezošedne a vyberie aj ťažšie pratelne škvrny aj krv je univerzálny teda používa sa aj na farebné aj na biele periem v ňom všetko aj detske aj naše je drahší ale ja už iný nekupujem mam susicku avivaze nepoužívam
Ja používam akýkoľvek, perwoll, savo, persil, formil, tandil, surf, čo je v dobrej cene alebo aký si vyberiem keď dostávame v práci 2krat ročne prášky
Ariel alebo Persil gél
Bonux, Rex
Ariel alebo Savo ale prasok,nie gel
Akú máte prosím skúsenosť s Omo? Videla som teraz reklamu z tety na tekuty..
Ja používam prášok, persil alebo Ariel, podľa toho ktorý je v akcii 😅
Ariel prasok so sanytolom a teraz som pre zmenu kupila savo gel
Persil gel, osvedčili sa i z DMky- na biele prádlo a pekne voní. Na pletené, nohavice, rifle tiež z DM- na vlnu
Kapsule už nikdy viac, ten sajrad z toho som musela čistiť
Sonett sensitive gel aj prasok
Ja používam persil/ariel kapsule alebo savo tekutý gél
@ninjah paci sa. https://napady.pravda.sk/navody/domaci-gel-na-p... zvyčajne ho robím s mydlom Lanza, ale môžeš použiť aj iné na pranie. Ja si vyrabam aj mydla, takže pridám aj do gélu také kozmetické vône, ktoré dávam do mydiel. Môžeš dat aj nejaký esenciálny olej. S gélom som spokojná, používam ho na všetko pradlo, resp. na tmavé niečo kúpim, ale vyperie aj tmavé.

Denkmit - aj prášky aj gély.