Alternatívy k vôni Puella pre pranie bielizne
Ahojte žienky. Prosím, pracujem v DSS, perieme bielizeň s pridaním vône do prádla puella. Ale teda všade sa píše, že Puella škodí práčke, viete mi poradiť iný typ vône do prania , ale rovnako pekne voňavý a dlhotrvajúci?
Všetky škodia.
Tiež sa mi páči voňavý domov, aj mám doma, najviac vôňa diamante&bamboo, ale nevoňajú až tak výrazne ako puella. Čo ale možno v DSS by mohlo byť žiaduce, aby nebola vôňa ťažká, ale svieža.
Mne príde divné v DSS používať Puellu. Prečo? Však môžete mať klientov so sklonom k ekzému čo im to môže spôsobiť problémy a vyhodiť sa im ekzém a aj klientov čo majú citlivý čuch a môže ich z toho bolieť hlava. Podľa mňa stačí klasický prášok na pranie a trocha aviváže sensitive na zmäkčenie. Ak chce nejaký klient voňať viac, nech si nastrieka parfém na seba.
Puella krásne vonia, hocijaké značky som poskusala ale nenašla som nič podobné. Ale všetko to je chémia čiže nič prospešné 😆 ale aj ja to používam na bielizen
Mne príde divné v DSS používať Puellu. Prečo? Však môžete mať klientov so sklonom k ekzému čo im to môže spôsobiť problémy a vyhodiť sa im ekzém a aj klientov čo majú citlivý čuch a môže ich z toho bolieť hlava. Podľa mňa stačí klasický prášok na pranie a trocha aviváže sensitive na zmäkčenie. Ak chce nejaký klient voňať viac, nech si nastrieka parfém na seba.
@marsmykkok však, ja by som skôr predpokladala dezinfekciu na prádlo a nie puellu.

Voňavý domov...top vône.
Ale môj názor je, že všetky tieto oleje sú "chemikálie "čo práčke neprospievajú