Biela podprsenka po praní s fľakmi
Mám podprsenku , sneho bielu a vyjde mi toto? Podprsenka bola prana samostatne..ja to nechápem ,stalo sa to niekomu? Bubon úplne prázdny

no fiiiha, jaká pekná ružová 🥰
@biba_18 ale nechápem , prála sa samostatne 🙈 ja pozerám ako puk na to
Sranda. To keby som fakt chcela,tak takto pekne ružovo ju nikdy nezafarbim 😄. Nemôže to byť pracím prostriedkom, aviváž?
Sranda. To keby som fakt chcela,tak takto pekne ružovo ju nikdy nezafarbim 😄. Nemôže to byť pracím prostriedkom, aviváž?
@zuzanita1609 Ariel na biele prádlo , žeby 😅?
@zuzanita1609 ale chápeš bubon prázdny , jedna biela podprsenka a toto vyjde? Ako pekná je ružová ale bola úplne snehobiela
A aka je to znacka? Inak pekna ruzova 👍
Tak ak si z teba fakt nik nevystrelil,či ti netečie ružová voda,alebo domáci škriatkovia vymysleli novú praktiku,ako pri ponožkách stratených v práčke,nič normálne mi nenapadá 😁. Vtipné celkom. Dúfam,že sa ti ružová aspoň páči ako farba 😂.
A to prečo si dala prať jednu jedinú podprsenku?
Nemôžeš mať niekde za bubnom zapadnute niečo červené?
A nebola v tej ,, prázdnej "práčke zabudnutá napr.ponožka? Inak 100 bodov za ekológiu. Zapnúť práčku kôli jednej podprsenke👍
Ide o špeciálnu podprsenku z magickej kolekcie, v dnešnej dobe technologického a textilného pokroku je to už bežné.
A nebola v tej ,, prázdnej "práčke zabudnutá napr.ponožka? Inak 100 bodov za ekológiu. Zapnúť práčku kôli jednej podprsenke👍
@martul
@dusankomoj bola mastná , olej mi splechol na ňu ,tak som dala aspoň zlcove mydlo ,že skúsim vyprat
Podprsenky sa zasadne nemaju prat v pracke, len tak mimochodom.. Raz ti vylezie kostica, zapichne sa do bubna v pracke a mozes volat opravara...
Tak ak si z teba fakt nik nevystrelil,či ti netečie ružová voda,alebo domáci škriatkovia vymysleli novú praktiku,ako pri ponožkách stratených v práčke,nič normálne mi nenapadá 😁. Vtipné celkom. Dúfam,že sa ti ružová aspoň páči ako farba 😂.
@zuzanita1609 kks to bola nejaká lacnejšia podprsenka ,neviem odkiaľ..ale toto normalne sa bojím prať 🤣
Podprsenky sa zasadne nemaju prat v pracke, len tak mimochodom.. Raz ti vylezie kostica, zapichne sa do bubna v pracke a mozes volat opravara...
@julia_romeo ešte sa mi to nestalo, ale rovnako ani toto, takže nikdy nehovor nikdy 🤷
Ja som minula pár bielych vecí namočila do sava a o chvíľu boli ružové
Ja som minula pár bielych vecí namočila do sava a o chvíľu boli ružové
@ibrunova aj zostali?
raz sa ti to stane a potom si spomenies 🙂 Druha vec pre ktoru podprsenky nemaju ist do pracky je teplota a vaha mokreho pradla (teplotou sa mozu zrazit takze kostica zas len vylezie) a vaha pradla ich moze znicit (aj ked teda si napisala ze si ju prala samostatne). Podprsenky sa vzdy peru len v rukach 🙂
@julia_romeo stalo sa. Nasa prva spolocna pracka, odkladali sme na nu mesiace. Kupili sme ju, doviezli nam ju, zapojili, dala som prve pradlo a bolo. Rovno som obratom volala servis. 😁
raz sa ti to stane a potom si spomenies 🙂 Druha vec pre ktoru podprsenky nemaju ist do pracky je teplota a vaha mokreho pradla (teplotou sa mozu zrazit takze kostica zas len vylezie) a vaha pradla ich moze znicit (aj ked teda si napisala ze si ju prala samostatne). Podprsenky sa vzdy peru len v rukach 🙂
@julia_romeo odvtedy pouzivam tie extra polstrovane obaly na pranie podprseniek.
@julia_romeo odvtedy pouzivam tie extra polstrovane obaly na pranie podprseniek.
@moonlight1210 je to riesenie ale kvoli materialom by aj tak nemali ist do pracky... ked tak na minimalnej teplote, bez otacok, bez avivaze a s lahkym pradlom
Ale tak,keby sa stane pri chlapových bielych slipoch,či kraťasoch, košeli,asi by som vážne musela hľadať logické vysvetlenie 😅. A tým obrázkom si už prala,či novo kúpený? Ja si myslím,že buď prášok,či gél,či aviváž. Ešte ma napadli vypchavky,by mohli mať taký efekt,ale už asi bola praná,či je nová? A lístok je tiež zafarbený? Bo vidím tam kúsok bieleho,je to tá vysačka?
@julia_romeo podprsenky periem vzdy v pracke, v sietke na jemnom programe. Nic im nie je.
*práškom,nie obrázkom 😁
Ale tak,keby sa stane pri chlapových bielych slipoch,či kraťasoch, košeli,asi by som vážne musela hľadať logické vysvetlenie 😅. A tým obrázkom si už prala,či novo kúpený? Ja si myslím,že buď prášok,či gél,či aviváž. Ešte ma napadli vypchavky,by mohli mať taký efekt,ale už asi bola praná,či je nová? A lístok je tiež zafarbený? Bo vidím tam kúsok bieleho,je to tá vysačka?
@zuzanita1609 prála som s ním
Veď to je ako normálna ružová podprda,ale vážne si nerobíš srandy? 😅 Tak to bude asi materiál a prostriedok a práčka ,všetko v kope. Ináč,ak je to pravda, vravím,takto nechtiac a tak kvalitne zafarbiť podprsenku,si majsterka 😊.
Veď to je ako normálna ružová podprda,ale vážne si nerobíš srandy? 😅 Tak to bude asi materiál a prostriedok a práčka ,všetko v kope. Ináč,ak je to pravda, vravím,takto nechtiac a tak kvalitne zafarbiť podprsenku,si majsterka 😊.
@zuzanita1609 prisahám išla tam biela ...aj ja som kukala najprv či mi je.ebe už ozaj ,ale ozaj išla biela 🤣
@zuzanita1609 to bude asi tá z Aliexpress alebo temu, dve som si objednala asi to bude tým
Potom som to aj s tým savom vyliala do práčky a oprala s práškom na 60 a ostal už len jemný ružový nádych
Aho s jednym bielym trickom … nebolo same v pracke, bolo s normalnym bielym pradlom … nic okrem toho tricka nezruzovelo a pritom tam boli 3 rovnake … doteraz mi je to zahada … nejake Deó alebo parfem 🤷🏻♀️… alebo malo zly den

no fiiiha, jaká pekná ružová 🥰