Zásobník umývačky Bosch pení nad 60 stupňov
Prosim vas, neviete cim to moze byt? Nad 60 stupnov peni ako diva. Dala som teraz prasok a naprazdno pri 90tke ju pustila a ona peni ako blazniva, plny bubon, von to vylieza 😂
Akoze nie je to vtipne, ale je 😂
zeby uplne nevhodny prasok?
Veľa prášku si dala
Prasok je persil, nedala slm ho vela. Neperiem prvy krat, ak by som to dosudila praskom tak sa nepytam na pricinu.
Prasok pouzivam ten isty roky (mam aj ine gelove zvlast na cierne a jemne veci), ale teraz som dala prasok persil malu odmerku ako by som dala do pradla. Uz to urobila pri 60tke tak som skusila naprazdno pri 90.
A to peries prádlo alebo máš čistiaci program?
@lenvam Normalne som dala naprazdno 90tku, na skusku co sa s tym stane. Problem nastal pri programe 60 aj s pradlom. Nasla som tam niekolkokrat vyplutu penu. Tak som dnes mala cas skusit a vratila som sa do technickej k tomuto. Cize ziatujem ci je to nieco co poriesim sama - nejake precistenie alebo musim volat opravara.
Ja by som ešte skúsila dat program od začiatku bez prášku a pri napustani do priehradky na ľavo naliala celý liter octu
A keby si naopak, dala nejake upratovacie handry oprat na plnohodnotny program na 60 a prasok, ani nic ine, nedala vobec? Ci by sa pracka nevycistila od nejakych kdesi nahromadenych prebytkov/usad prasku?
Pisali sme s @lenvam naraz.
@lenvam skusim
Ja som mala takú práčku že keď tam moc napenilo tak prestala prať kým pena opadne. Neviem ako sa volala tá funkcia, ale toto mi určite nerobila. Teraz mám takú obyčajnejšiu bez tejto funkcie a tá je schopná toto spraviť 🙂. Takže ak si tam nedala veľa prášku, alebo by mala mať túto funkciu tak je to na opravára.
@madeincssr skusim hocico, len ona to nikdy nerobila len asi posledny mesiac si to vsimam.
@culienka no niekde v kutiku duse viem, ze je to na opravara, ale skusim este ten ocot 👀 aj ked o pracku sa staram celkom pravidelne... ni vsetko je mozne, mozno sa nico niekde zaseklo.
Možno zbytočná otázka, ale čistila si filter? Asi to s tym nesúvisí, ale mne blbla práčka pri upchatom filtri.
@mijunik cakam kym opadne pena a idem ho kuknut, naposledy som ho otvorila niekedy pred vianocami.
Penenie v pracke na opravara? Ked som dal cistiaci program - na 90st. trochu sody na pranie,tiez to tak peni.
Ked mas obycajne mydlo, trosku ho nastruhaj, nasyp do zasovnika, zlej troskou vody tak aby sa dostalo do bubna, pena klesne
dala si vela prachu.. toto robi aj mne pracka, ze sa zapeni ak ide bez pradla a tam tam prach na rpanie... treba davat na to pozor, mne takato pena pokazila umyvacku riadu...
do praznej pracky sa nedava prach na pranie a uz vobec nie v davke ako na plnu pracku.
Otvorila by som to, penu povybrala a dala iba na cisto, pripadne nieco co neutralizuje penu.. neviem ci to klasicke mydlo alebo ocot by pomohli... a na nizke otacky.
S tymto opravar neurobi nic.
@culienka presne toto robi aj moja, dlho vtedy trva program, postupne to odcerpava penu prec... a vzdy mi napise ze mam zmenit davkovanie pracieho prostriedku.
Nedala si perkabonat?
Otvorila som filter, cisty. Nedalo mi postrkala som prsty kde sa dalo a nakoniec som v takej privadzacej diere nasla 50 centov, zaseknutych.
Tak uvidime
takze pracka penila od zurivosti, ze len 50 centov odmenu dostala.. nabuduce skus nejake eura, alebo papierove, uvidis, ze potom sa nebude tolko priecit :P
@egonsk 😂😂😂😂😂😂😂😂 asi
Dnes dam znova prat, snad pojde aj zadarmo 😆
@eniaq a vsetci co tvrdia, ze som dala blby prasok...
Tento prasok obejdnavam uz 2+ rokov, periem s nim takmer denne. Nedavam vela, lebo je sam o sebe dost ucinny aj podla davkovania.
No moj manzel robil raz pokus. Ale s umyvackou. Ja v porodnici , chlapovi sa minuli kapsule do umyvacky riadu,,tak,do zasobnika na tablety nalial jar. Potom mal bublinkovy kupel.

Zasobnik som vybrala naschval teraz