Baby potrebujem vašu radu.. Boli sme s deťmi na kolotočoch a môj drahý si ušponil tenisky o gumu na autíčkach.. Neviem akým spôsobom sa mam do toho pustiť aby som ich neposlala na večné veky 🤦😁ďakujem 😊😊
@barbora0308 ty Kokso no to by ma ani nenapadlo. Nastriekate necháte pôsobiť alebo?
@khuliniova Ano, nastriekam rozotriem a necham trocha posobit. Ja Cif dokonca davam aj na manzelove biele kosele na golieroch 😅. Nic ich tak nevybieli!
Voda mydlo kefka
Vsak pan zaspinil, pan nech vycisti.
@barbora0308 a aký Cif konkrétne? 🙂
@terezka2911 .
@terezka2911 klasicky, tento
A manzel nema ručičky? 😆 mojho muža by som do prdele kopla keby chcel, aby som mu boty čistila. A teda cif. Ten vyčisti vsetko.
@luciaruz joooj a kde niečo také čítate? On by si to očistil sam veru ale už by tie tenisky asi neboli nositeľne.
@khuliniova To je take typicke na MK, poprosis o radu, ako vycistit tenisky a zdrbu ta za nieco uplne ine 😅🤦. Vzdy sa nieco najde...
@barbora0308 áno, stretla som sa s tým už xx krát.. Keď nemaju co iné, nech si porypu. Môj muz by aj mne očistil topánky, nielen sebe 😊😃
Ak nie sú z pravej kože, tak normálne do práčky.
Ak to je bledá brúsená koža, tak klasické mydlo na mokrú zubnú kefku a vyšúchať a zotrieť. Aj ten textil rovnako.
@barbora0308 tak toto je aký tip, wau, vyskusam, ďakujem 🙏😘😘
@barbora0308 zišlo to, moc ďakujem.. Budem o niečo múdrejšia 🙃pekný deň..
@khuliniova Parada, rado sa stalo 🤗.
@khuliniova však sú to topánky,nie gaťky
@minenkak a?
Ja dávam normálne do práčky. Mám veľa bielych tenisiek, niektoré periem aj raz týždenne
@khuliniova ja používam žlčové mydlo a smer práčka alebo Cif a smer práčka
@khuliniova jednoznačne technicky benzín . Vyčistila som si tak z tenisiek olej z reťaze na bicykli
@khuliniova mne sa už veľakrát osvedčila zubná pasta, biela nie farebná a zubnou kefkou vykefovať, vždy pomôže 👍
Dievčatá, keď už čistíme tenisky, ako ich periete v práčke? Raz som skúsila a dopadlo to tragicky, sice boli čisté, ale nedali sa nosiť 😆. Značkové, nie z číňaku. Ďakujem.
@khuliniova cif a na gumu sódu zubná pasta a jar zamiešať budú ako nové 🙂
Ja zas na všetko používam lanzu mydlo, a citrónový prášok na biele kožené topánky je proste top, používam od detstva a tiež tuším mama alebo babka ma naučili
Ja cistim surovo kefou a hocijakym prostriedkom co chytim. Prasok na pranie, mydlo, cif…
@ika11123 na tu gumu to vyskúšam 😊
Hod do práčky
@khuliniova Ja pouzivam na vsetko biele na topankach Cif 👍 bol to tip od svokry a vazne zabera. 😁