Čistenie pohovky v novembri. Je šnaca, že zostane suchá?
Ahojte
Pohovku cistievame pozicanym Kärcherom kazde leto, no kedze mame male dieta, tentokrat to asi do leta nepocka. Mate niekto skusenosti s cistenim takto v novembri, uschne to v pohode? Ak by s tym mal byt problem a nebodaj by mala smrdiet, tolko pockam do leta. Mate odporucanie na pozicovnu s kvalitnym pristrojom alebo rovno niekoho, kto je spolahlivy a pride to za rozumnu cenu ocistit k nam domov? Dakujem
my sme takto raz davali cistit kreslo a velmi dlho to schlo. tak som si povedala nikdy viac, odvtedy to radsej nechavame na leto.
Ja si tepujem sama. Vzdy vecer ked idu deti spat- rano je sedacka sucha a cista. Ale je to poriadne fitko- vodu vytahujem aj hodinu- a mam pocit ze voda sa nezbiera do zbernej nadoby ale do mojho tricka🤣🤣🤣
Tepujeme kedykoľvek a ráno je suchá vždy sedačka .
Áno tepujeme aj v zime. Vtedy pustím klímu 😄
Pozicaj si a to zvladnete aj sami, tiež si tepujem sama a pohoda
Uschne ak máte radiátor ,tak pomôže
alebo ventilátor
Základ je dobre vysať vodu
Prípadne aj dofenujes😅
netepovala som ešte v zime popravde, ale mám to v pláne. tiež som dosť na vážkach 🙂 ale keď píšete, že sa tá sedačka dokáže vyschnúť do rána, tak asi dám na vás 😀 v lete sme to totižto akosi nestihli. 😂
Ked rano vytepujem do večera je suchá
Ale samozrejme treba vysať tu vodu
Lebo niekto tepuje ,ze len tepuje bez vysania
A iba doplnim vysava sa s tepovacom čo ma sanie
Lebo nie každý má skúsenosť,tak aby si nemyslel,ze s normal vysavacom
A úplne posledná vec😅raz mi bol tepovat profi a platila som 100€ dobra robota ale na to, ze si to viem urobiť sama...to si buď pozicam od znameho alebo z pozicovne za 20€
Do 24h je sucha, ved vacsinu vody odsajes... zapnes kurenie, vetras narazovo a dokola... neni problem, robim to cca kazde tri mesiace.
@anonym_autor tepovala som v sobotu, v nedeľu už bola sucha

@anonym_autor každý rok dávam čistiť v decembri pred Vianocami a uschne za deň.