icon

Dm značka Denk Mint

19. máj 2025

Baby ako ste spokojne ? Pretože čo pozerám na umývanie riadu jar, na čistenie wc, kapsule do prania od tejto značky tak top cena, ja kupujem klasickú jar, domestos kapsule inú značku a 2 krát toľko cena

Strana
z2
sisska96
19. máj 2025

Mne sa nepáči. Raz som vyskúšala aj tepovaciu penu, no ostala viac fľakatá ako predtým. Aj ten akože jar oveľa horšie ako jar. A do wc už jedine biely domestos, nič iné. Za mňa tie lacné DM značky sú oničom

nina004
19. máj 2025

Som spokojná. Používam wc čistič, tabletky do umývačky, dezinfekčný sprej....

nyusika
19. máj 2025

teraz som kupila prostriedok a umyvanie riadu a je to riedke ako voda a smrdi ako ocot...ogficvialne to ma byt citronova vona.

neodmasti to nic

hradnapani
19. máj 2025
@nyusika

teraz som kupila prostriedok a umyvanie riadu a je to riedke ako voda a smrdi ako ocot...ogficvialne to ma byt citronova vona.

neodmasti to nic

Mne tato znacka v zasade vyhovuje, dlhodobo kupujem prasok na pranie, cistic na flaky, dezinfekciu do prania, zlcove mydlo.
@nyusika ja mam tiez jar (nature) od nich a praveze je husta a odmasti dobre, teraz som skusila prvykrat cistic na riad od nich a tento kupim kludne znova.

nyusika
19. máj 2025
@hradnapani

Mne tato znacka v zasade vyhovuje, dlhodobo kupujem prasok na pranie, cistic na flaky, dezinfekciu do prania, zlcove mydlo.
@nyusika ja mam tiez jar (nature) od nich a praveze je husta a odmasti dobre, teraz som skusila prvykrat cistic na riad od nich a tento kupim kludne znova.

@hradnapani inak, mne sa zda, ze som to uz niekedy kupovala a bolo to fajn.
toto, co mam teraz je riedke ako voda a fakt to smrdi po octe.
normalne si myslim, ze to tam jiekto nejak dolial...resp. odlial si originalnu napl a doplnil nieco ine...ale teda, naco by to niekto robil, ved je ti fakt lacne

hradnapani
19. máj 2025
@nyusika

normalne si myslim, ze to tam jiekto nejak dolial...resp. odlial si originalnu napl a doplnil nieco ine...ale teda, naco by to niekto robil, ved je ti fakt lacne

@nyusika aj tak to skusat radsej nebudem, 😀 ostanem pri tom nature 🙂

nyusika
19. máj 2025
@hradnapani

@nyusika aj tak to skusat radsej nebudem, 😀 ostanem pri tom nature 🙂

lasona
19. máj 2025

Ja kupujem casto denkmit a ja som spokojna. Tretinova cena oproti ostatnym

eternity24
19. máj 2025

Ja kupujem tablety do umývačky v tmavo modrej krabici. Som spokojná. Tiez žlčové mydlo je ok.

patka06
19. máj 2025

Som spokojná, kvalita za primeranú cenu.

yeon_bouw
19. máj 2025

Mne sa osvedčil prostriedok na vodný kameň a obrúsky proti zafarbeniu bielizne, občas kúpim práci prášok na biele. Gél na čistenie WC moc neohúril, zdal sa mi príliš riedky, no skúšala som zatiaľ len jeden - s vôňou citrónu

veronicka1901
19. máj 2025

Mne od tejto znacky vyhovuje akurat produkt na cistenie rury a tuhe zlcove mydlo, inak nic moc. Ani avivaz, ani prasok, ani kapsule do umyvacky riadu neohurili.

hradnapani
19. máj 2025

a este som spokojna s cisticom na nerezovy drez a zltym cifom

kp7333
19. máj 2025

Ako ktore. Napr. saponat je o nicom. Ale mam rada pripravok na cistenie kupelne, tablety,sol a lestidlo do umyvacky, prostriedok na odstranovanie skvrn z oblecenia...

stellarstar
19. máj 2025

Zn denk mit kupujem najma do myčky prášok-sol a leštidlo, aj jar mam, ptm penu na čistenie rúry, odmasťovač som tiež mala, kuchynskú hygienu, čistič na vodny kamen kupujem tiez pravidelne, čistič do myčky a práčky, biely prášok na biele šaty a tekuté gély na pranie

liz_lemon
19. máj 2025
@nyusika

@nyusika kludne to chod vratit do predajne, ja som raz kupila telove mlieko, co bolo tiez ako voda, okamzite mi vratili peniaze

nyusika
19. máj 2025
@liz_lemon

@nyusika kludne to chod vratit do predajne, ja som raz kupila telove mlieko, co bolo tiez ako voda, okamzite mi vratili peniaze

@liz_lemon moj cas je drahy
na toto ho minat nebudem - je to vec v sume cca euro

lejllamt
19. máj 2025

@nyusika súhlasím, toto na riad je slabota....

bielasovicka
19. máj 2025

@nyusika ja mam toto iste, a nemám to riedke

kavasmliekom
19. máj 2025

Avivaz a prášok na pranie nie, mne to nevonia.
Vône do wc, sprej "zehliaci" je super. Namiesto sifa do odtokov tiež super. A ešte par iných veci.

ja_bb
19. máj 2025

Ja som napr.presla na "jar" od denkmit,ale kupujem tie mensie,vid foto. Cena stále vyborna. Prasok na pranie,aj kopu iných veci tam kupujem. Záleží ako je kto zvyknuty, možno niekomu nevyhovuje vona alebo neviem co, najlepšie je podľa mňa osobna skúsenosť. Nie je to auto, kup a vyskusaj ;)

sovica
19. máj 2025

@nyusika Vyskúšaj to 500 ml balenie. Stojí síce rovnako ako to litrové, ale je kvalitnejšie a stále je skoro o polovicu lacnejšie ako Jar. Mám teraz toto:
https://www.mojadm.sk/denkmit-prostriedok-na-um...

nyusika
19. máj 2025
@sovica

@nyusika Vyskúšaj to 500 ml balenie. Stojí síce rovnako ako to litrové, ale je kvalitnejšie a stále je skoro o polovicu lacnejšie ako Jar. Mám teraz toto:
https://www.mojadm.sk/denkmit-prostriedok-na-um...

@sovica uz som kupila Frosch...me to vydrzi dlho, 99 percen veci umyvam v umyvacke riadu

sovica
19. máj 2025
@nyusika

@sovica uz som kupila Frosch...me to vydrzi dlho, 99 percen veci umyvam v umyvacke riadu

@nyusika Však aj ja ručne umývam tiež len to, čo nemôžem dať do umývačky. To máš len tip, ak budeš chcieť nabudúce vyskúšať niečo iné.

lucia13022023
19. máj 2025

Niektoré veci sú fajn, niektoré nie.

selest
19. máj 2025

Dobru skusenost mam napr so zlcovym mydlom tekutym z kefkou, alebo s prostriedkom na sklo. Naposledy som kupila cistiaci na kupelne a sice akotak vycistil aj spary dobiela ale smrdi ako ocot.. niektore veci su fajn a niektore vobec..

pomaranc24
19. máj 2025

Prášok do umývačky, pena na čistenie wc, čistič práčky, žlčové mydlo. Za mňa super veci. Aj gél na pranie bez optických rozjasnovačov je super cena/kvalita

tianna
20. máj 2025

My kupujeme takmer všetko denk mit, sme spokojní 🙂

memma
20. máj 2025

Ja používam prášky na pranie, dezinfekcnu avivaz, zlcove mydlo, tablety do mycky, sol aj lestic, mydlovy cistic, dezinfekciu, prostriedok na vodny kamen

petronelka47
20. máj 2025

Toto sú moje top prostriedky 🙂👌

Strana
z2