Dm značka Denk Mint
Baby ako ste spokojne ? Pretože čo pozerám na umývanie riadu jar, na čistenie wc, kapsule do prania od tejto značky tak top cena, ja kupujem klasickú jar, domestos kapsule inú značku a 2 krát toľko cena
Som spokojná. Používam wc čistič, tabletky do umývačky, dezinfekčný sprej....
teraz som kupila prostriedok a umyvanie riadu a je to riedke ako voda a smrdi ako ocot...ogficvialne to ma byt citronova vona.
neodmasti to nic
teraz som kupila prostriedok a umyvanie riadu a je to riedke ako voda a smrdi ako ocot...ogficvialne to ma byt citronova vona.
neodmasti to nic
Mne tato znacka v zasade vyhovuje, dlhodobo kupujem prasok na pranie, cistic na flaky, dezinfekciu do prania, zlcove mydlo.
@nyusika ja mam tiez jar (nature) od nich a praveze je husta a odmasti dobre, teraz som skusila prvykrat cistic na riad od nich a tento kupim kludne znova.
Mne tato znacka v zasade vyhovuje, dlhodobo kupujem prasok na pranie, cistic na flaky, dezinfekciu do prania, zlcove mydlo.
@nyusika ja mam tiez jar (nature) od nich a praveze je husta a odmasti dobre, teraz som skusila prvykrat cistic na riad od nich a tento kupim kludne znova.
@hradnapani inak, mne sa zda, ze som to uz niekedy kupovala a bolo to fajn.
toto, co mam teraz je riedke ako voda a fakt to smrdi po octe.
normalne si myslim, ze to tam jiekto nejak dolial...resp. odlial si originalnu napl a doplnil nieco ine...ale teda, naco by to niekto robil, ved je ti fakt lacne
normalne si myslim, ze to tam jiekto nejak dolial...resp. odlial si originalnu napl a doplnil nieco ine...ale teda, naco by to niekto robil, ved je ti fakt lacne
@nyusika aj tak to skusat radsej nebudem, 😀 ostanem pri tom nature 🙂
@nyusika aj tak to skusat radsej nebudem, 😀 ostanem pri tom nature 🙂
@hradnapani
toto mam...riedke ako voda
Ja kupujem casto denkmit a ja som spokojna. Tretinova cena oproti ostatnym
Ja kupujem tablety do umývačky v tmavo modrej krabici. Som spokojná. Tiez žlčové mydlo je ok.
Som spokojná, kvalita za primeranú cenu.
Mne sa osvedčil prostriedok na vodný kameň a obrúsky proti zafarbeniu bielizne, občas kúpim práci prášok na biele. Gél na čistenie WC moc neohúril, zdal sa mi príliš riedky, no skúšala som zatiaľ len jeden - s vôňou citrónu
Mne od tejto znacky vyhovuje akurat produkt na cistenie rury a tuhe zlcove mydlo, inak nic moc. Ani avivaz, ani prasok, ani kapsule do umyvacky riadu neohurili.
a este som spokojna s cisticom na nerezovy drez a zltym cifom
Ako ktore. Napr. saponat je o nicom. Ale mam rada pripravok na cistenie kupelne, tablety,sol a lestidlo do umyvacky, prostriedok na odstranovanie skvrn z oblecenia...
Zn denk mit kupujem najma do myčky prášok-sol a leštidlo, aj jar mam, ptm penu na čistenie rúry, odmasťovač som tiež mala, kuchynskú hygienu, čistič na vodny kamen kupujem tiez pravidelne, čistič do myčky a práčky, biely prášok na biele šaty a tekuté gély na pranie
@nyusika kludne to chod vratit do predajne, ja som raz kupila telove mlieko, co bolo tiez ako voda, okamzite mi vratili peniaze
@hradnapani
@nyusika súhlasím, toto na riad je slabota....
@hradnapani
@nyusika ja mam toto iste, a nemám to riedke
Avivaz a prášok na pranie nie, mne to nevonia.
Vône do wc, sprej "zehliaci" je super. Namiesto sifa do odtokov tiež super. A ešte par iných veci.
@hradnapani
@nyusika Vyskúšaj to 500 ml balenie. Stojí síce rovnako ako to litrové, ale je kvalitnejšie a stále je skoro o polovicu lacnejšie ako Jar. Mám teraz toto:
https://www.mojadm.sk/denkmit-prostriedok-na-um...
@nyusika Vyskúšaj to 500 ml balenie. Stojí síce rovnako ako to litrové, ale je kvalitnejšie a stále je skoro o polovicu lacnejšie ako Jar. Mám teraz toto:
https://www.mojadm.sk/denkmit-prostriedok-na-um...
@sovica uz som kupila Frosch...me to vydrzi dlho, 99 percen veci umyvam v umyvacke riadu
Niektoré veci sú fajn, niektoré nie.
Dobru skusenost mam napr so zlcovym mydlom tekutym z kefkou, alebo s prostriedkom na sklo. Naposledy som kupila cistiaci na kupelne a sice akotak vycistil aj spary dobiela ale smrdi ako ocot.. niektore veci su fajn a niektore vobec..
Prášok do umývačky, pena na čistenie wc, čistič práčky, žlčové mydlo. Za mňa super veci. Aj gél na pranie bez optických rozjasnovačov je super cena/kvalita
My kupujeme takmer všetko denk mit, sme spokojní 🙂
Ja používam prášky na pranie, dezinfekcnu avivaz, zlcove mydlo, tablety do mycky, sol aj lestic, mydlovy cistic, dezinfekciu, prostriedok na vodny kamen

Mne sa nepáči. Raz som vyskúšala aj tepovaciu penu, no ostala viac fľakatá ako predtým. Aj ten akože jar oveľa horšie ako jar. A do wc už jedine biely domestos, nič iné. Za mňa tie lacné DM značky sú oničom