Efektívne tipy na čistenie drevenej dosky za indukčnou doskou
Ahojte, viete mi dat dobry tip na vycistenie dosly za indikcnou doskou, na pohlad vyzera krasne vsetko suepr, ale ked na to zavaieti slnko, total mastne flaky a ked ich aj cistim vsetkym moznym, zaschne to a su tam stale. Ďakujem

cistim odmastovacom, takým aký mám práve doma
@sisi2212 a skusit penovy cistic na rury v spreji? Niekedy to maval aj Lidl a urcite sa cosi najde v DMke.
@sisi2212 a skusit penovy cistic na rury v spreji? Niekedy to maval aj Lidl a urcite sa cosi najde v DMke.
@madeincssr to je blby napad, pretoze ten je agresivny. Smaltovany povrch rury je nieco ine ako melanin na laminatovej doske
@sisi2212 ja mám bielu dosku. Hneď po dovareni ju cifom a nano hubkou umyjem a je stále čistá aj po rokoch
Ja používam sanytol na kuchyne
Ja mám zástenu do čierna, taká sivá bridlica, akoby kameň. A zo všetkého sa mi najviac osvedčil ajax na podlahy... najprv poriadne vydrhnem buď hubkou na riad (čistou samozrejme :D ) alebo Scrub Daddy a potom navlhčenou handričkou vytriem.. ale nekrúžim, ale začnem z jednej strany a ťahám až na druhú stranu zásteny.. vypláchnem, a zas zo strany na stranu

ja pouzivam bezny odmastnovac v drogirii maju rozne znacky. najlepsie penov nanesiem a o par minut zotriem, ale prave som citala o "bielom octe" chcem ho vyskusat a uvidim co to spravi, mal by byt ekologickejsi...