Efektívne tipy na čistenie drevenej dosky za indukčnou doskou
cistim odmastovacom, takým aký mám práve doma
@sisi2212 a skusit penovy cistic na rury v spreji? Niekedy to maval aj Lidl a urcite sa cosi najde v DMke.
@sisi2212 a skusit penovy cistic na rury v spreji? Niekedy to maval aj Lidl a urcite sa cosi najde v DMke.
@madeincssr to je blby napad, pretoze ten je agresivny. Smaltovany povrch rury je nieco ine ako melanin na laminatovej doske
@sisi2212 ja mám bielu dosku. Hneď po dovareni ju cifom a nano hubkou umyjem a je stále čistá aj po rokoch
Ja používam sanytol na kuchyne
Ja mám zástenu do čierna, taká sivá bridlica, akoby kameň. A zo všetkého sa mi najviac osvedčil ajax na podlahy... najprv poriadne vydrhnem buď hubkou na riad (čistou samozrejme :D ) alebo Scrub Daddy a potom navlhčenou handričkou vytriem.. ale nekrúžim, ale začnem z jednej strany a ťahám až na druhú stranu zásteny.. vypláchnem, a zas zo strany na stranu

ja pouzivam bezny odmastnovac v drogirii maju rozne znacky. najlepsie penov nanesiem a o par minut zotriem, ale prave som citala o "bielom octe" chcem ho vyskusat a uvidim co to spravi, mal by byt ekologickejsi...