Intenzívne čistenie sušičky Bosch
Prosim vas, kto mate tuto susicku a robili ste uz intenzivne cistenie s cistiacim prostriedkom, prebehlo vsetko podla navodu? Malo to trvat 4 hodiny, po troch hodinach mal cistiaci cyklus sa zastavit, bolo treba vyliat vodu z nadrzky a dat cistu. Mne to ale zastavilo po hodine, voda v nadrzke skoro vobec nebola (dala som jej tam 1,5litra) , nevedela som co spravit, tak som isla dalej podla navodu, znova som tam naliala 1,5 litra vody a spustila to dalej a ona po 10 min zastala a voda zase nikde!!! Kde do frasa isla ta voda? Co mam teraz s tym robit, 3 l vody sa predsa nevyparili.
My nemame napojenu na odpad.
A uz si robila tu dlhu udrzbu? Prebehlo vsetko podla navodu? Lebo ona teraz dalej odpocitava cas, akokeby nieco robila, ale zda sa ze nic nerobi, bubon sa netoci, ziadny zvuk, nic. Len sklo je zarosene. Dufam, ze som ju nepokazila
My nemame napojenu na odpad.
@anonym_autor tak potom neviem.lebo my musime s tou zatkou sachovat. ale teda vy s tou zatkou ste asi nerobili nic...lebo my sme tu vodu vylievali po tych 3 hodinach...
A uz si robila tu dlhu udrzbu? Prebehlo vsetko podla navodu? Lebo ona teraz dalej odpocitava cas, akokeby nieco robila, ale zda sa ze nic nerobi, bubon sa netoci, ziadny zvuk, nic. Len sklo je zarosene. Dufam, ze som ju nepokazila
@anonym_autor robil sme to raz tu CP2, teraz nedavno sme robili len tu CP1
Normalne som to nechala behat. Ano, ten program sa akokeby vypne ale neriesim a nezasahujem. Postupujem podla navodu a cakam na koniec programu.

mame, my mame napojenu na odpad a pred udrzbou treba upchat odvod vody.