Je lepšia práčka značky Samsung alebo LG?
ake mate skusenosti?
Pozitivne/negativne?
Máte niekto práčku LG model FSR5A94WL?
Na odporúčanie susedy sme sa rozhodli pre LG a zatiaľ!!! (klop klop) som absolútne spokojná. Ale v obchode, keď som sa pýtala, tak mi predajca povedal, že úprimne, jeo svokrovci majú roky rokúce Whirpool (už druhý spotrebič) a žiadny problém. Moja mama detto - od 92. roku má tretiu Whirpoolku, a je úplne spokojná. Opravár práčky povedal môjmu známemu: kúpte si najlacnejšiu.
Programy som tiež veľmi riešila a teraz som zistila, že používam maximálne tri a na sušičke dva :D
@oblecenie99 nepočuvajte predavačov. Oni chvália tú značku, ktorá im platí viac za predaj. Nesmie sa to robiť, ale robí sa to.
@oblecenie99 nepočuvajte predavačov. Oni chvália tú značku, ktorá im platí viac za predaj. Nesmie sa to robiť, ale robí sa to.
@slovakboy On sa mi zdal práveže taký, že je to vlastne jedno. Núkal nám všeličo a keď som sa spýtala na Whirlpool, či je to fakt také zle, ako sa traduje, či len Urban legiend (lebo moja mama je spokojna už roky), tak vtedy povedal, čo povedal..
@janula2511 ja neviem, akú presne mám, ale podľa fotiek sa mi zdá, že mam veľmi podobnú (programy sú rovnaké). Prečo?
@slovakboy On sa mi zdal práveže taký, že je to vlastne jedno. Núkal nám všeličo a keď som sa spýtala na Whirlpool, či je to fakt také zle, ako sa traduje, či len Urban legiend (lebo moja mama je spokojna už roky), tak vtedy povedal, čo povedal..
@janula2511 ja neviem, akú presne mám, ale podľa fotiek sa mi zdá, že mam veľmi podobnú (programy sú rovnaké). Prečo?
@oblecenie99 len sa pýtam .som zvedavá aká je spokojnosť s touto pračkou
@bambulka98765 ja mám cca 10 rokov Elektrolux, nastavenie teploty, otáčok, času a ďalšieho je samozrejmosť. Budem kupovať ďalšiu do druhého bytu, tak tiež zvažujem či vyskúšam LG..
@oblecenie99 len sa pýtam .som zvedavá aká je spokojnosť s touto pračkou
@janula2511 Ja som kupovala na odporúčanie kamošky, ktorá bola spokojná s touto značkou, a to mala od nich aj kombinovanú so susickou. Za mňa dobrý výber. Mám na 9 kg prádla a osobitne sušičku tej istej značky na 8 kg prádla a super (poklopem). Mám ich asi štvrtý, či piaty rok, niekedy práčka ide aj 5 x za deň. Najbližšie by som tiež kúpila LG.

@katkapalo1 vôbec ju ani nepočuť, zatiaľ najtihsia akú sme mali, ja som spokojná, ja mam tiež tu najnovšiu s parným praním, mne vyhovujeze ma tam programy,ale aj si viete navolit manuálne presne co chcete