Je parný vysávač bezpečný na laminátové podlahy?
Ahojte dievčatá....mate niekto parný vysavac na laminatovu podlahu ? Nezníci sa ? Veľmi by mi to ulahlilo život pri dvoch malých deťoch, ale nechcem o rok-dva meniť podlahu. Mame všade laminát....ak áno aké mate ? Nič srahe nechcem, páčia sa mi tieto tri ale netuším ktorý je naj na laminát, ak vôbec je na laminát. Ďakujem

@really8 aký máte? Ste spoko ? Dostane sa aj do rohov a kraje pekne umyje ? 🙂
S pristrojom ako taky som spokojna ale nie s tym co mame. Je dost hlucny a podla mna aj tazky. Chcela som na kabel nech nemusim nabijat. Je tusim od rowenty. Umyje vsetko pekne aj vysaje ale pod urcitym uhlom vidim na podlahe take ciarky kade slo koliecko. Akoze nie je znicena podlaha len tak to vidno nejaku dobu po umyti ako by bolo aj odtlacok chodidla keby stupis na mokre.
@lindayaaa no na spodu je v prvom rade otvor na spiny, to poberie vysavac a za tym je mop. Normalne handricka ktoru nasadim, ta sa naparuje horucou vodou. Takze ked idem s vysavacom dopredu prve mi vysaje spiny a mop zotrie prach. Neviem kolko mas spiny na zemi ale handricky som mala dve tak ak budes mat velmi spinavu vymenis. Ja to teda pouzivam v byte.

Mame parny mop s vysavacom uz asi druhy rok a s laminatom nam to nic neurobilo nikde.