icon

Je prací prášok Jeleň vhodný pre non-toxic pranie?

nikolka232
Včera o 09:38

Dobrý deň,

ak nie, viete mi odporučiť non-toxic veci na pranie?

Ďakujem!

anonym_84604e
Včera o 11:38

@nikolka232 všetko je toxické 😆

behulka
Včera o 14:03

Jeleň nie. Pozri Sonett alebo Ecover bez vône. Aký je dôvod, že hľadáš netoxický prášok ?

anonym_cf961f
Včera o 15:02

@nikolka232 aké non toxic? Dá sa to aj po slovensky napísať?

anonym_ae3c50
Včera o 16:35

@nikolka232 nuž,keď si taká non toxic,tak musíš vedieť,čo je toxic.Potom si stačí prečítať zloženie a hľadať niečo,čo je non toxic

zuzudrnda
Včera o 17:12

Používam Jeleň, ale sú tam parfémy. A zvažujem zmenu. Praci efekt slaby. Aspoň ten čo aktuálne mam. Ale my máme aj tvrdu vodu. Predtým Sonnet, Tierra Verde, Milo mydlove vlocky...tie sú bez zbytočných syntetických chemikálií.

reisi
Včera o 19:27

Teraz používam prací gel Method modrý. Predtým Tierra Verde, Ecover…Po nejakom čase striedam. V klasike som neprala viac ako 15 rokov.

nikolka232
autor
Včera o 19:28
@anonym_cf961f

@nikolka232 aké non toxic? Dá sa to aj po slovensky napísať?

@anonym_cf961f alergie detí + muža. Nie je to preto, ze som chcela byt silou mocou bio eco matka. Okolnosti ma prinútili žiť inak (:

nikolka232
autor
Včera o 19:32

Ďakujem Vám. Sonett mame, mala som aj mydlove vločky Alchymistky… ale chcela som vyskúšať aj niečo iné. Priznám sa, že aj trochu lacnejšie, mám 2 malé deti a periem nonstop 😀🙈nehovoriac o tom, že minimálne raz týždenne hĺbkové upratovanie so všetkým, aj s textíliami.

anonym_614563
Včera o 19:34
@nikolka232

Ďakujem Vám. Sonett mame, mala som aj mydlove vločky Alchymistky… ale chcela som vyskúšať aj niečo iné. Priznám sa, že aj trochu lacnejšie, mám 2 malé deti a periem nonstop 😀🙈nehovoriac o tom, že minimálne raz týždenne hĺbkové upratovanie so všetkým, aj s textíliami.

@nikolka232 ja používam jelinek mimi ,ten mi odporučila kožná pre dcéru, že nedráždi a veru jej vyhovuje.