Je prací prášok Jeleň vhodný pre non-toxic pranie?
Dobrý deň,
ak nie, viete mi odporučiť non-toxic veci na pranie?
Ďakujem!
Jeleň nie. Pozri Sonett alebo Ecover bez vône. Aký je dôvod, že hľadáš netoxický prášok ?
@nikolka232 aké non toxic? Dá sa to aj po slovensky napísať?
@nikolka232 nuž,keď si taká non toxic,tak musíš vedieť,čo je toxic.Potom si stačí prečítať zloženie a hľadať niečo,čo je non toxic
Používam Jeleň, ale sú tam parfémy. A zvažujem zmenu. Praci efekt slaby. Aspoň ten čo aktuálne mam. Ale my máme aj tvrdu vodu. Predtým Sonnet, Tierra Verde, Milo mydlove vlocky...tie sú bez zbytočných syntetických chemikálií.
Teraz používam prací gel Method modrý. Predtým Tierra Verde, Ecover…Po nejakom čase striedam. V klasike som neprala viac ako 15 rokov.
@nikolka232 aké non toxic? Dá sa to aj po slovensky napísať?
@anonym_cf961f alergie detí + muža. Nie je to preto, ze som chcela byt silou mocou bio eco matka. Okolnosti ma prinútili žiť inak (:
Ďakujem Vám. Sonett mame, mala som aj mydlove vločky Alchymistky… ale chcela som vyskúšať aj niečo iné. Priznám sa, že aj trochu lacnejšie, mám 2 malé deti a periem nonstop 😀🙈nehovoriac o tom, že minimálne raz týždenne hĺbkové upratovanie so všetkým, aj s textíliami.
Ďakujem Vám. Sonett mame, mala som aj mydlove vločky Alchymistky… ale chcela som vyskúšať aj niečo iné. Priznám sa, že aj trochu lacnejšie, mám 2 malé deti a periem nonstop 😀🙈nehovoriac o tom, že minimálne raz týždenne hĺbkové upratovanie so všetkým, aj s textíliami.
@nikolka232 ja používam jelinek mimi ,ten mi odporučila kožná pre dcéru, že nedráždi a veru jej vyhovuje.

@nikolka232 všetko je toxické 😆